Hrvatska, Ciovo - Prvi red do mora, sa bazenom, na prodaju

Ref. : 2014/30 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 650.000 €
Stambeni prostor: 200 Zemljište: 450 Soba: 3 Kupaonica: 3 Udaljenost od mora: 5 m
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Parking
  • Moderno

Vila je luksuzna ljetna rezidencija za odmor smještena u slikovitom mjestu na Trogirskoj rivijeri, na otoku Čiovo, 3km udaljenosti od centra UNESCO-vog štićenika grada Trogira, te svega 5m udaljenosti od mora i predivne pješčane plaže.

Vila je šarmantno upečatljivo zdanje novijeg datuma. Vila je uspješan primjer suptilne i elegantne arhitekture u potpunoj ravnoteži s prirodnim habitatom kojemu pripada. Vila je smještena uz samu morsku obalu i prekrasnu pješčanu plažu koju nenapadno krasi svojim elegantnim eksterijerom kojim dominiraju blage boje, drvene grede, dizajnirani kameni zidovi i pokoji detalj tipičan za tradicionalnu dalmatinsku arhitekturu. Dijeli se na dvije etaže, odnosno na prizemlje i prvi kat.

Sastoji se od 3 sobe, 1 dnevni boravak za odmaranje, broj ležaja 6+4, 2 kupaonice, 1 toalet, te je prikladna za luksuzan smještaj 6 - 10 osoba. U prizemlju nalaze se klimatizirana glavna bračna soba s velikim bračnim krevetom i privatnom modernom kupaonicom opremljenom tuš kabinom. Tu se još smjestila i dodatna klimatizirana velika soba s bračnim krevetom opremljena SAT LCD TV-om, te također klimatizirana dječja soba opremljena sa dva single kreveta na kat i sofom koja može biti ispružena u udoban ležaj za 2 djece.

Iz svih spavaćih prostora prizemnog dijela izlazi se na prekrasan prednji dvor ispunjen mediteranskim biljem, te opremljen bazenom, jacuzzijem, vanjskim tušem, vanjskim roštiljem i sjedećim i obitavajućim garniturama.

U prizemlju posebno mjesto našla je i velika izvanredna kupaonica opremljena masažnom kadom i saunom za 6 osoba, a koja je uređena do posljednjeg detalja kako bi vam pružila neprocjenjive opuštajuće trenutke.

Na prvom katu vile nalazi se prostrana klimatizirana dnevna soba opremljena LCD SAT TV-om, velikim udobnim garniturama čiji ambijent nadopunjavanju drvene grede i kameni zidovi, a njen izlaz vas vodi na jedinstvenu terasu opremljenu vrhunskom sjedećom i obitavajućim garniturom. S terase se pruža nezaboravan pogled na more, otoke u daljini i prekrasne zalaske sunca. Na ovom katu kuće se još nalazi jedinstvena unikatna kuhinja, posebno dizajnirana i osmišljena kako bi se savršeno uklopila u interijer vile, te jedan dodatni toalet.

Udaljenost od mora je 5m, udaljenost od centra grada Trogira je 3km.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine). Klikni za više
Slične Nekretnine

FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.