Hrvatska, Omis - Nedovršena zgrada, prvi red do mora, na prodaju

Ref. : 2022/89 - Kuća / Vila / Apartman / Hotel / Investicije / Off plan - Na prodaju
Prodajna cijena: 782.000 €
Stambeni prostor: 880 Zemljište: 1800 Soba: 16 Kupaonica: 8 Udaljenost od mora: 5 m
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more

Građevinsko zemljište površine 1800 m2, 35 km od zračne luke Split, na prekrasnom i impresivnom manjem mjestu na Jadranskom moru, na planinskom lancu Omiške Rivijere. Objekt se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, u prvom redu do mora, i ima privatnu plažu od oko 40 m. Oko 300 m je javna plaža, sa svojom cjelovitom gastronomskom ponudom, ugodnim lokalnim restoranima i supermarketom koji nudi mnogo mogućnosti.

Ovaj mali gradić idealno je mjesto za rekreaciju - tiho, uz gotovo neograničene mogućnosti za rekreaciju: možete ploviti, voziti bicikl ili planinariti. Nedaleko je jedan od najljepših hrvatskih otoka - Brač, ali i drugi prekrasni hrvatski otoci. Mjesto se nalazi u blizini Omiša, Baške Vode i Makarske, koje godišnje posjeti tisuće turista.

Nekretnina je već u procesu izgradnje (napredak je oko 30%). Ima 8 zasebnih apartmana od 110 m2 s pogledom na more (svaki od apartmana). Postoji mogućnost raspodjele apartmana na manjih 16 stanova od po 55 m2. Za nekretninu postoji odobreni, važeći građevinski plan, s potpunom vizualizacijom i projektima za rivu, kao i za pojedine apartmane.

Ovo je jedna od rijetkih preostalih nekretnina u ovom dijelu Hrvatske, koje ima vlastiti pristup moru, potpunu i valjanu dokumentaciju i samo jednog vlasnika.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Omis
Omiš (pronounced [ɔ̌miːʃ], Latin and Italian: Almissa) is a town and port in the Dalmatia region of Croatia, and is a municipality in the Split-Dalmatia County. The town is situated approximately 25 kilometres (16 miles) south-east of Croatia's second largest city, Split. Its location is where the emerald-green Cetina River[1] meets the Adriatic Sea (Croatian: Jadransko More). Omiš municipality has a population of 14,936[2] and its area is 266 square kilometres (103 sq mi). Klikni za više
Slične Nekretnine