Hrvatska, Trogir - Šarmantna kuća u prvom redu do mora, na prodaju

Ref. : 4844/30 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 520.000 €
Stambeni prostor: 110 Zemljište: 680 Soba: 3 Kupaonica: 2 Udaljenost od mora: 10 m
Broj katova: 2
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Moderno
  • Najbolja ponuda
  • Top ponuda
Snižena cijena!

Šarmantna kuća u prvom redu do mora, smještena nedaleko od grada Trogira, u lijepoj uvali sa čistim morem i uređenim pješčanim i šljunčanim plažama. Nekretnina se prostire na ukupno 110 m2 stambene površine, sastoji se od dva odvojena apartmana. Udaljena je od mora i plaže samo 10 m, gdje je smješten i privatan vez za brod.

Manji apartman od 30 m2 je smješten u prizemlju nekretnine te ima pripadajući kultivirani vrt sa vanjskim tušem i natkriveni prostor sa masivnim drvenim stolom. Veći apartman od 80 m2 je smješten na gornjoj etaži, a posjeduje veliki dnevni boravak sa mramornim podom i visokim stropovima, u sklopu kojeg je smješten i unutarnji kamin. Pripadajuća natkrivena terasa pruža prekrasan pogled na more i cijelo mjesto.

Oba apartmana posjeduju odvojene vanjske roštilje. Nekretnina ima sveukupno tri parkirna mjesta, od čega je jedno u sklopu garaža. Veliki apartman može ugostiti 5 ljudi, dok je apartman u prizemlju dovoljan za ugostiti tri osobe. Iz toga razloga, nekretnina se može koristiti za osobne svrhe ili u svrhu turističkog iznajmljivanja. S obzirom na veličinu parcele (680 m2), postoji veliki potencijal za dodatna ulaganja poput bazena, jacuzzija i slično.

U blizini se nalazi nekoliko trgovina, restorana i kafića, kao i mala marina za nautičare. Ovo mjesto je namjenjeno ljubiteljima mirnog obiteljskog odmora a najviše je prikladno za ljubitelje privatnosti. Blizina Zračne luke Split, grada Rogoznice kao i povijesnog grada Trogira.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo. Klikni za više
Slične Nekretnine