Hrvatska, Omis - Vila, na prodaju

Ref. : 3509/30 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 1.350.000 €
Stambeni prostor: 520 Zemljište: 215 Soba: 12 Kupaonica: 10 Udaljenost od mora: 5 m
Broj katova: 3
Opis:
  • 1. red do mora
  • Pogled na more
  • Garaža

Vila se nalazi u mirnom gradiću na brzoj cesti između Splita (18 km) i Omiša (7 km). Sa vrtu se pristupa izravno na lijepu šljunčanu plažu. Spektakularnim, 180 stupnjeva, pogledom na more, otok Brač i okolna mjesta, možete uživati sa balkona vile.
Objekt ima ukupnu površinu od 865m2 i 215m2 vrta; 520m2 unutarnjeg stambenog područja, 260m2 balkona i terasa, 85m2 garaža i pomoćnih prostora.
Glavna zgrada se proteže na tri etaže i može biti uređena kao kuća za odmor ili mali obiteljski hotel s 12 soba i jedan apartman, a prizemlje može biti uređen u različite namjene: kuhinje i blagovaonicom, prijemom, spa centar, fitness, teretana, biljar i sl.
Alternativno, zgrada je dizajnirana kako bi se omogućilo svakoj razini podijelu na dva stana, ukupno 6 apartmana na 3 razine.
Solarni sustav je bio instaliran s dva spremnika, kapaciteta 600 litara, od kojih je jedan električno grijanje. Struja, voda, kanalizacija, telefon, TV i portafon su instalirani u cijeloj kući, kao i podno grijanje u prizemlju i 1. katu.
Dimnjaci su ugrađeni za buduće instalacije 3 kamina, po jedan na svakom katu. Masonerija pećnica i roštilj su izgrađena u prizemlju u kuhinji i terasi.
Prizemlje i 1. kat imaju spavaće sobe s parketom, kupaonice s keramičkim zidmim i podnim pločicama, i mramorni pod. Prizemlje, kao i sve terase i balkoni, imaju keramičke pločice.

Garaže za auto i brod izravno su dostupni s glavne ceste kroz vrt, dok brodska garaža ima izravan pristup plaži i moru.
Središnji dio vrta je prekriven travom, a tu je parking prostor dovoljno velik za 6 automobila.
Terase i balkoni na prizemlju i katu imaju prekrasan pogled na more, otok Brač i mjesta uz obalu koja vodi do Splita.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Omis
Omiš (pronounced [ɔ̌miːʃ], Latin and Italian: Almissa) is a town and port in the Dalmatia region of Croatia, and is a municipality in the Split-Dalmatia County. The town is situated approximately 25 kilometres (16 miles) south-east of Croatia's second largest city, Split. Its location is where the emerald-green Cetina River[1] meets the Adriatic Sea (Croatian: Jadransko More). Omiš municipality has a population of 14,936[2] and its area is 266 square kilometres (103 sq mi). Klikni za više
Slične Nekretnine