News: Coronavirus in Croatia

Luksuzna vila za najam na otoku Braču - vila Brač 09


Luxury villa for rent on the island of Brac

Luksuzna vila Brač 09 je impresivna vila građena od bračkog kamena, okrenuta prema moru sa 6 soba, 6 kupaona. U potpunosti je obnovljena 2010. godine i s obzirom na njezin položaj u mirnoj uvali i vrlo visoki luksuzni standard postala je jedna od najpoželjnijih vila na Jadranu. 

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Otok Brač, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Split
Najbliži grad: Supetar
Maksimalni broj osoba: 14 osoba
Spavaće sobe: 6
Kupaonica: 6
Bazen: ne
Udaljenost od mora: 10 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Cijena: od 8.700 € do 14.700 € / tjedan

U CIJENU NAJMA VILE UKLJUČENO:
Tjedni luksuzni smještaj za 12 + 2 + ležaj
korištenje svih objekata u luksuznoj vili
Dnevna usluga
Svi posteljina, ručnici i ostali pribor
paket dobrodošlice
Jacuzzi uz more
korištenje kajaka i bicikala iz vile
Boravišna pristojba

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu):
Vođenje kućanstva, ugostiteljstvo i trgovina
Privatni kuhar
Iznajmljivanje automobila, plovila, jahte
Prijevoz s trajekta / zračne luke do vile i natrag
Organizacija putovanja i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev

Napomene:
prijava: subota, check out: subota
Polog od 20% bit će vraćen neposredno nakon završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile. 

 

OPIS
Vila pruža potpunu privatnost u prekrasnom ambijentu i smještena je na samo nekoliko minuta od lokalnog sela. Vila je u potpunosti opremljena tako da se gosti mogu opustiti i uživati ne samo u njezinoj ljepoti, već i u ljepoti okruženja. Naš menadžer vile savršeno govori engleski i njemački te kao nastavnik povijesti vrlo dobro poznaje arheološka nalazišta ako su gosti zainteresirani saznati više. Vožnja trajektom od Splita do otoka Brača traje 40-ak minuta i do vile još 40min automobilom. Villa je okružena prekrasnim vrtom lavande, borova, palmi, bugenvilije, ružmarina, geranijama i mnogim drugim mediteranskim biljem, što daje vrlo primamljiv i osvježavajući okoliš.

Za više informacija o iznajmljivanju vile pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO)

1/1-4/1
01.11-31.12
01.04-30.04 30,04-31,05
01.10-31.10
01.06-30.06
01.09-30.09
01.07-31.08
8,700 8,700 8,700 12,600 14,700

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.