News: Coronavirus in Croatia

Luksuzna vila za najam na otoku Braču - vila Brač 11


Luxury villa for rent on the island of Brac

Luksuzna vila Brač 11 je kamena vila s pogledom na plažu, na istočnoj strani Sutivana gdje je i nekoliko velikih vila uz obalu. Bračkim kamenom obložena, smještena u predivnim vrtovima izvana, a iznutra prostrana i potpuno namještena modernim talijanskim namještajem, s velikim hladnjakom Američkog stila, mikrovalnom pećnicom, podnim pločicama i svim sadržajima kako bi vaš odmor bio bezbrižan i potpun.

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Otok Brač, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Split
Najbliži grad: Supetar
Maksimalni broj osoba: 12 osoba
Spavaće sobe: 6
Kupaonica: 6
Bazen: Da
Udaljenost od mora: 20 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Cijena: od 2.856 € do 5.131 € / tjedan

CIJENA VILLA NAJAMNE UKLJUČUJE:
Korištenje svih objekata u luksuznoj vili
Voda, plin i struja
Sva posteljina i ručnici 

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu):
Vođenje kućanstva, ugostiteljstvo i trgovina
Privatni kuhar
Iznajmljivanje automobila, plovila, jahte
Prijevoz s trajekta / zračne luke do vile i natrag
Organizacija izleta i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev

NAPOMENE:
prijava: subota u 16 sati, odjavu: subota u 10 sati
Polog od 1000 € bit će vraćen neposredno nakon završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile. 

OPIS
Vila je namijenjena za do 12 ljudi. Ima 6 spavaćih soba i 5 1/2 kupaonice u 4 apartmana. Vila je prostrana i udobna, s prekrasnim pogledom, lijepom terasom s bazenom i uskim putem od plaže (kamenitim, ali s dobrim ulazom u more). Privatna ograda sa sigurnosnim vratima zatvara imovinu. Vila ima 4 privatna apartmana, pogodna za obitelji ili grupe prijatelja na zajedničkom odmoru. Svaki apartman ima vlastiti ulaz. Obiteljski apartman se nalazi na prvom katu s prednjim dijelom okrenutim prema moru. Dodatna 3 apartmana su na drugom katu. Cijela vila, uključujući i sunčani trijem, ima klimu, sigurnosna vrata, parking za nekoliko automobila, u garaži i izvan nje.

Za više informacija o iznajmljivanju vila pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO)

01.01-31.03
01.04-30.04
01.10-31.12
01.05-31.05
01.09-30.09
01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08
2,856 3,766 3,990 4,564 5,131

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.