Luksuzna vila za najam u Dubrovniku – Dubrovnik vila 01


Luxury villa for rent in Dubrovnik

Luksuzna vila Dubrovnik 1 nalazi se duboko u dubrovačkoj prirodi i izravno uz kristalno čisto Jadransko more. Naizgled miljama daleko od gužve i buke, a ipak iznenađujuće blizu, vila nudi svojim gostima savršenu priliku za opušten i miran odmor. Ova studiozno renovirana vila pruža visoki stupanj udobnosti sa ukupno pet soba na 3 razine koje su sve klimatizirane i imaju centralno grijanje.

NAJAM VILE OPĆE INFORMACIJE:
Mjesto: Dubrovnik, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Cilipi, Dubrovnik
Najbliže mjesto: Dubrovnik (3 km)
Maksimalni broj osoba: 9 osoba
Spavaće sobe: 5
Kupaonice: 3
Bazen: da
Udaljenost od mora: 20 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: dopušteni
Cijena: od 4.900 € do 10.500 € / tjedno

U CIJENU NAJMA VILE UKLJUČENO:
PDV i turističke takse
Paket dobrodošlice sa hranom i pićem
Dnevno čišćenje vile
Sva posteljina i usluge
Dnevno čišćenje i održavanje bazena i vrta
Osiguranje vile
Posteljina i ručnici 

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu):
Vođenje kućanstva, catering, nabavka namirnica
Privatni kuhar
Najam auta, brodica, jahti
Prijevoz od trajektne/zračne luke do vile i natrag
Organizacija izleta i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev


NAPOMENE: 
Polog od 1000€ bit će vraćen neposredno nakon završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile.
Pušenje nije dopušteno. 

 

OPIS
S obzirom da je vila samo nekoliko metara od mora u izboru je više plaža u neposrednoj blizini, uključujući i zaštićenu plažu s ležaljkama i suncobranima. Luksuzna vila je otvorena tijekom cijele godine za goste i idealno je odredište za obitelji ili veće grupe. Vila ukupno ima pet spavaćih soba od kojih su četiri dvokrevetne i jedna jednokrevetna, a može udobno primiti devet gostiju. Kamena vila okružena je vrtom i darovima prirode. Naša vila je jedinstvena i zaslužuje titulu - Serenity in Seclusion (Spokojstvo u osami).

Za više informacija o iznajmljivanju vile pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO)

01.01-31.03
01.11-31.12
01.04-30.04 01.05-14.06
15,09-31,10
15,06-10,08 10,08-14,09
4.900 4.900 7,700 10.500 10.500

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.