News: Coronavirus in Croatia

Luksuzna vila za najam u Dubrovniku – Dubrovnik vila 03


Luxury villa for rent in Dubrovnik

Luksuzna vila Dubrovnik 3 je impozantna vila građena od bijelog kamena, kompletno renovirana u tradicionalnom dubrovačkom stilu koji se savršeno uklapa u klasično okruženje, te daje doista autentičan mediteranski osjećaj. Vila se nalazi na izvrsnoj poziciji, nasuprot srednjovjekovnog grada Dubrovnika i otoka Lokruma, nasuprot hotela Excelsior. Vi ste na samo nekoliko koraka od dubrovačkog Starog Grada i njegovih primamljivih trgovina, galerija, barova i samo 100m od mora. Prva luka je samo 5min hoda - Stara luka, odakle možete otploviti na prekrasne otoke okružene kristalno čistim morem, a u ponudi je izbor ribljih restorana.

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Dubrovnik, Hrvatska
bliža zračna luka: Ćilipi- Dubrovnik (20 km)
Najbliže mjesto: Dubrovnik (500m od centra)
Maksimalni broj osoba: 13 osoba
Spavaće sobe: 7
Kupaonica: 7
Bazen: da
Udaljenost od mora: 100 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: nije dopušteno
Cijena: od 13.700 € do 24.000 € / tjedan

CIJENA VILLA NAJAMNE UKLJUČUJE:
Dnevne usluge čišćenja
Svi posteljina i ručnici
Svi porezi i pristojbe, struja, grijanje
stite samo u vili, bazenu, itd.

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu):
Posluživanje, ugostiteljstvo i trgovina
Privatni kuhar
Iznajmljivanje automobila, čamaca, jahte
Prijevoz s trajekta / zračne luke do vile i natrag
Organizacija putovanja i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev

NAPOMENE:
Prijava: 16: 00h Check out: 10: 00h, subota
Depozit od 20% će biti vraćen odmah nakon boravka, ako ne uzrokuje štetu vile unutar i izvan vile.
Pušenje nije dopušteno.

OPIS
Vila se sastoji od 2 odvojene kuće, s dvorištem između i dvije prekrasne terase s pogledom na Stari grad i more. Jedna od kuće može se koristiti i kao gostinjska ili za smještaj osoblja. Bazen je na vrhu gornje terase te je okružen vrtom s palmama, oleandrima i čempresa. Sa svojom zapanjujućom pozadinom na more i gradske zidine Dubrovnika, terasa je idealna za prijeme i posebne događaje, kao što su vjenčanja i godišnjice. Manja terasa je idealna za intimne večere ili ispijanje kave i uživanje u pogledu na Stari grad. Veliki dnevni boravak je opremljen sa suvremenim sjedećim garniturama, policama i kaminom, s druge strane postoji masivni drveni stol za blagovanje. Jedna od spavaćih soba ima svoju terasu s pogledom na staru gradsku jezgru Dubrovnika i gradske zidine. Svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu. Vila ima i fitness sobu opremljenu strojem za veslanje, stazom za trčanje, utezima, itd. Terase, vrtovi, bazen i dnevni boravak, te većina spavaćih soba koje su smještene na gornjim katovima, pružaju pogled na more, Stari grad i otok Lokrum.

Za više informacija o iznajmljivanju vila pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO)

01.01-31.05
01.10-31.12
01.06-31.06
01.09-30.09
01.07-31.08
13,700 18,800 24.000

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.