Luksuzna vila za najam u Dubrovniku – Dubrovnik vila 04


Luxury villa for rent in Dubrovnik

Luksuzna vila Dubrovnik 4 nalazi se na prekrasnoj poziciji, na malom otoku Koločepu, a nasuprot gradu Dubrovniku. Vila je okružena mediteranskim raslinjem i aromatičnim biljem i pruža vrhunski odmor za goste koji vole uživati u njihovoj privatnosti. Villa je zamišljena kao moderna građevina koja prati zračenje sunca od izlaska do zalaska. Ona gleda na more, a tu je strma staza koja vodi do privatne plaže i platforme za sunčanje, gdje možete uživati u potpunoj privatnosti. Vila može biti postignut samo preko vode bilo gliserom ili redovne trajektne linije. Ako vam se lokalni trajekt (postoji trajektna četiri puta na dan), onda imamo oko 800 metara hoda od sela do vile. Otok Koločep je zaštićen prostor, dakle, nisu dozvoljeni automobili. Objekt je u potpunosti okružen biljkama i kamenim terasama, opremljen ležaljkama i koktel stolovima, gdje možete uživati u pogledu i veličanstvenim mirisima prirode. Ispred vile nalazi se bazen sa sunčalištem, ležaljkama i suncobranima. Bazen je također s pogledom na more, tako da možete provesti vrijeme uživajući u kupanju i prekrasnom pogledu. Vila je elegantno namještena s kombinacijom modernog dizajna, kao i stilskog namještaja od posljednjeg I prethodnog stoljeća.

 

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Dubrovnik, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Ćilipi - Dubrovnik (20 km)
Najbliže mjesto: Dubrovnik (25 min od centra)
Maksimalni broj osoba: 8 osoba
Spavaće sobe: 4
Kupaonice: 4
Bazen: da
Udaljenost od mora: 10 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: na zahtjev
Cijena: od 3.500 € do 10.500 € / tjedno

CIJENA VILLA NAJAMNE UKLJUČUJE: 
PDV i boravišna pristojba
Voda, struja
Korištenje svih objekata - bazen, teretana, itd.
Sva posteljina i komunalije
Kuhar i posluga 


USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu): 
Vođenje kućanstva, catering, nabavka namirnica
Privatni kuhar
Najam auta, brodica, jahti
Prijevoz od trajektne/zračne luke do vile i natrag
Organizacija izleta i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev

NAPOMENE:
prijava: 16: 00h Check out: 10: 00h, subota
Polog od 20% bit će vraćen neposredno nakon završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile.
Pušenje nije dopušteno.

OPIS
Objekt je u potpunosti okružen biljkama i kamenim terasama, opremljen ležaljkama i koktel stolovima, gdje možete uživati u pogledu i veličanstvenim mirisima prirode. Ispred vile nalazi se bazen sa sunčalištem, ležaljkama i suncobranima. Bazen je također s pogledom na more, tako da možete provesti vrijeme uživajući u kupanju i prekrasnom pogledu. Vila je elegantno namještena s kombinacijom modernog dizajna, kao i stilskog namještaja od posljednjeg I prethodnog stoljeća.

Za više informacija o iznajmljivanju vile pošaljite nam zahtjev.

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam