Luksuzna vila za najam u Dubrovniku – Dubrovnik vila 05


Luxury villa for rent in Dubrovnik

Luksuzna vila Dubrovnik 5 je ekskluzivna i jedinstvena trosobna vila koja se nalazi tik uz stare gradske zidine, s pogledom na more i tvrđavu Lovrijenac, s prekrasnim pogledom na samo središte Starog grada. Vila se nalazi u mirnom mjestu, samo 2 minute hoda do Starog grada. Wellness i beauty centar te teretana nalazi se u obližnjem hotelu Hilton. Kao i većina nekretnina u samom centru Dubrovnika, postoji 78 jednostavnih stepenica do glavnih ulaznih vrata.

 

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Dubrovnik, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Ćilipi - Dubrovnik (20 km)
Najbliže mjesto: Dubrovnik (od centra)
Maksimalni broj osoba: 6 osoba
Spavaće sobe: 3
Kupaonice: 3
Bazen: ne
Udaljenost od mora: 250 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: Nije dopušteno
Cijena: od 7.000 € do 11.900 € / tjedan

CIJENA VILLA NAJAMNE UKLJUČUJE:
Korištenje svih objekata u vili
Voda, plin i struja
Posteljina i ručnici (tjedno mijenjanje)
Dnevno čišćenje i održavanje
AC / grijanje
Satelitska TV, pristup internetu

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu): 
Vođenje kućanstva, catering, nabavka namirnica
Privatni kuhar
Najam auta, brodica, jahti
Prijevoz od trajektne/zračne luke do vile i natrag
Organizacija izleta i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev


NAPOMENE: 

check-in: 16: 00h Check out: 10: 00h, subota
Polog od 20% bit će vraćen neposredno nakon završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile.
Pušenje nije dopušteno. 

 

OPIS
Vila je uređena u luksuznom i toplom stilu u suradnji s dizajnerskim studijem, kombinirajući najviši standard udobnosti, elegancije i ekskluzivnosti s naglaskom na detalje. Vila će biti savršen izbor za obitelji, veće grupe, prijatelje ili posebne događaje. Ova 200 godina stara vila u potpunosti je obnovljen u duhu dubrovačke vlastele. Budući da je pod zaštitom UNESCO-a, povijesni je spomenik te se posebno pazilo na očuvanje i poštivanje službenih standarda. Najprikladnija je za 6 do 8 gostiju. Postoje tri dvokrevetne spavaće sobe za 6 osoba i dodatni pomoćni kreveti za veće grupe.

Za više informacija o iznajmljivanju vile pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO)

01.01-30.04
01.11-31.12
01.05-31.05
01.10-31.10
6/1-6/11
12,09-30,09
12,06-30,07 31,07-11,09
7.000 8,750 10.500 11,900 11,900

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.