News: Coronavirus in Croatia

Luksuzna vila za najam u Dubrovniku – Dubrovnik vila 06


Luxury villa for rent in Dubrovnik

Luksuzna vila Dubrovnik 6 s pogledom na Jadran, nalazi se uz more na jugoistočnom kraju dalmatinske obale, među liticama jednog od najekskluzivnijih dijelova Dubrovnika, nudeći neograničene i spektakularane poglede na Sredozemno more i slikoviti stari grad Dubrovnik koji je samo 500 m udaljen. Vila Dubrovnik 6 je jedinstvena nekretnina i arhitektonsko remek djelo, okružena cvjetnim vrtovima, maslinama i borovom šumom. Njezina izvanredana arhitektura bijelog kamena i duga tradicija stoje kao jedan od dubrovačkih zaštićenih spomenika. Vila Dubrovnik je savršeno mjesto za mir, a ujedno I polazna točka za otkrivanje ovog prekrasnog grada, njegovih okolnih otoka i okolice. Boravak u njoj je iznimno posebno iskustvo. Kada se probudite u ovoj nevjerojatno pozicioniranoj vili s čarobnim panoramskim pogledom na prestižnom grad Dubrovnik, uz zvukove valova koji udaraju ispod vas, to je zaista osjećaj vašeg komadića raja na zemlji. 

 

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Dubrovnik, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Cilipi - Dubrovnik (18 km)
Najbliže mjesto: Dubrovnik
Maksimalna osoba: 12 + 2 osobe
Spavaće sobe: 6
aonica: 5 + 2 WC
Bazen: da
Udaljenost od mora: 5 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: na zahtjev
Cijena: na upit!

CIJENA VILLA NAJAMNE UKLJUČUJE:
Boravišna pristojba
Promjena ručnika svaki dan
Promjena posteljine svakih 3 dana
Završno čišćenje
Održavanje čistog okoliša
Parkirno mjesto

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu): 
Skiper i motorni brod
Pomoćnik u vili
Kuhar i posluga
Usluga pranja rublja
Zaštitar
Vozač i automobil
Puni pristup vinskom podrumu
Ostale usluge na zahtjev 


NAPOMENE: 
prijava: 16: 00h Check out: 10: 00h, subota
Polog od jednog dnevnog najma (plaćen na dan dolaska) bit će vraćen neposredno nakon završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile. 

OPIS
Ova najluksuznija rezidencija za odmor na dalmatinskoj obali proteže na preko 6500m², a sastoji se od dva dijela - glavne zgrade (tri kata) i depadance. Vila ima šest spavaćih soba, 5 kupaonica, široki dnevni boravak s klavirom, satelitsku TV i sustav za zabavu, knjižnicu, kamin, prostranu blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinja s high-tech uređajima, terasu za sjedenje dvanaest gostiju, privatni bazen, teretanu, saunu, vinski podrum. Smještena na samo nekoliko koraka od kristalno čistog mora, među stijenama jednog od najekskluzivnijih dijelova dubrovačkog područja, nudi neograničene i spektakularne poglede na pjenušave vode Sredozemnog mora i slikoviti stari grad Dubrovnik. Kombinirajući najviši standard udobnosti i luksuza vila Dubrovnik 6 nudi elegantno dizajniran talijanski namještaj i moderne sadržaje, uključujući i centralni klima-uređaj toplo-hladno, sustav za zabavu, TV sa satelitskim programima na više jezika, bežični pristup internetu, snažni generator za hitne slučajeve, a sofisticirani alarmni sustav s video nadzorom nalazi oko imovine. Iako je vrlo stara, izgrađena je iznimnim standardima ultra-suvremenog dizajna. Spoj je stila i šarma izvorne arhitekture i svih blagodati modernog života.

Za više informacija o iznajmljivanju vila pošaljite nam zahtjev.

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.