News: Coronavirus in Croatia

Luksuzna vila za najam u Dubrovniku – Dubrovnik vila 07


Luksuzna vila za najam u Dubrovniku

Luksuzna vila Dubrovnik 7 nudi mirno utočište, daleko od užurbanosti svakodnevnog života u svijetu. Ovo poznato mjesto za slavne osobe je najekskluzivnija vila na hrvatskom Jadranu! Okružena je s više od 4,000m terasa i bujnih vrtova. U potpunosti je izolirana nudeći svojim gostima potpunu privatnost i tišinu. Možete šetati kroz vrtove do kristalno čistih voda Jadrana, ili uživati u hladnim vodama svog privatnog bazena i opustiti se u whirlpool kadi. 

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Dubrovnik, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Ćilipi - Dubrovnik (20 km)
Najbliže mjesto: Dubrovnik
Broj osoba: 12
Spavaće sobe: 5
Kupaonica: 5
Bazen: Da
Udaljenost od mora: 5 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: na zahtjev
Cijena: na upit!

CIJENA VILLA NAJAMNE UKLJUČUJE:
Klima uređaj
Pristup Internetu (Wiewess)
Vanjska blagavaonica
Telefon, satelitska TV
Bulgari toaletne potrepštine
Ogrtači i papuče
Mini-bar
Glazbena knjižnica
Grijanje
Vruća kada
Mediteranski vrt

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu):
Transfer privatnim brodom
Najam luksuznih automobila
Čarter luksuzne jahte
Međunarodne novine (može se naručiti za idući dan)
Privatni transfer od/do aerodroma

NAPOMENE: 

Prijava: 14: 00h Check out: 10: 00h, svakodnevno
završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile. Cijene su podložne datumima i dužini boravka (okvirni raspon cijena od 3000 - 7000€ po danu. 

OPIS
Vila se prostire na tri etaže, zajednički prostori su smješteni u prizemlju, a sobe na prvom katu. Interijer uređen u klasičnom stilu, te bogate tkanine i teksture daju svakoj sobi osobni karakter i šarm. Ova ekskluzivna vila nudi pet deluxe soba (francuski krevet & jedan dupli sa dva ležaja od 160cm) sa en-suite kupaonicom s prekrasnim pogledom na Jadransko more ili na vrt. Sve sobe su opremljene stilskim namještajem i kombinacija tradicije s modernim sadržajima zadovoljit će i najzahtjevnije putnik. Potpuno opremljene kupaonice Bulgari sadržajima dograđuju modernu udobnost pet prostranih soba koje sve imaju individualno kontrolirane klima uređaje / grijanje, telefon s izravnom linijom i faks, internet priključak, mini bar, SAT TV, sef, detektor dima. Svaka soba ima prekrasan pogled na more ili vrt. Gostima su na raspolaganju potpuno opremljena fitness soba, grijani unutarnji-hidro bazen, jacuzzi, sauna, turska kupelj, tuševi, više jet tretmana ljepote i masaža. Lako dostupna putem Grand Villa Argentina vrtova je savršeno mjesto za smiruje tijelo i dušu.

Za više informacija o iznajmljivanju vile pošaljite nam zahtjev.

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.