Luksuzna vila za najam u Dubrovniku – Dubrovnik vila 08


Luksuzna vila za najam u Dubrovniku

ID: 4223/30

Vila je izgrađena od dalmatinskog kamena, smještena na padini orjentirano prema Jadranskom moru i okružena hrastovom šumom i starim maslinama koja čine jedinstven ugođaj i mirno okruženje, te pružaju zaštitu od znatiželjnih pogleda. Vila iam 350 m2 stambenog prostora na 3 kata spojena iznutra. Još ima 140 m2 zemljišta sa bazenom, terasama, predivnim vrtom sa mediteranskom vegetacijom.

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: blizu Dubrovnika, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Ćilipi - Dubrovnik (20 km)
Najbliži grad: Dubrovnik
Maksimalni broj osoba: 10
Spavaće sobe: 4
Kupaonica: 5
Bazen: da
Udaljenost od mora: 150 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: na zahtjev
Cijena: od 3.983 € do 8.330 € / tjedan

U CIJENU NAJMA VILE UKLJUČENO:
Klima uređaj
Pristup Internetu (Wiewess)
Vanjska blagavaonica
Telefon, TV
Posteljina i ručnici
Mediteranski vrt 

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu): 
Vođenje kućanstva, catering, nabavka namirnica
Privatni kuhar
Najam auta, brodica, jahti
Prijevoz od trajektne/zračne luke do vile i natrag
Organizacija izleta i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev


NAPOMENE: 
Prijava: 12: 00h Check out: 10: 00h, svakodnevno
Polog od 1000€ bit će vraćen neposredno nakon završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile.


OPIS:
Mjesto je udaljeno 10 km od Dubrovnika, 20ak minuta automobilom. U mjestu se mogu naći banke, pošta, mjenjačnice, restorani, ljekarne, vinska cesta, obiteljske farme, manja luka i taxi brod, te mnoge povjesne i kulturne lokacije. Pitanje javnog prijevozna s Dubrovnikom rješeno je lokalnim autobusom, brodskom linijom iz susjednog Cavtata. Najbliža plaža je samo 200 metara od vile. Plaža je pristupačna i obiteljima s malom djecom, ali također i neodoljiva za ranojutarnje ili kasnovečernje kupanje odraslih osoba. Centralno grijanje i hlađenje je kroz vilu, privatni spa bazen, parking mjesta, kompletno namještena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, spavaće sobe i kupaone, čine vilu modernim i luksuznim smještajem koja garantira privatnost, mir i opuštanje. 


Prizemlje
Kuhinja - kompletno uređena i opremljena sa svim uređajima i posuđem visoke kvalitete, blagovaona pogodna za 8 ljudi, dnevni boravak sa pristupom na natkrivenu terasu i vrt s bazenom, kupaona, praonica, unutarnji roštilj s otvorenim kaminom i namještena fitnes soba. 
Prvi kat
2 spavaće sobe, 1 kupaona, kuhinja s blagovaonicom za 6 ljudi, dnevni boravak opremljen satelitskom antenom i TV-om. HI-FI ADSL, 2 vanjske terase sa komodnim stolicama za uživanje u predivnom otvorenom pogledu na more, te terasa na zapadu s pogledom na vrt. 
Drugi kat
2 spavaće sobe s terasama, pogledom na jug, suncobrani i lježaljke, 2 kupaone, kompletno opremljene, jedna i s Jacuzzi, predsoblje sa sofom i čitaonicom. 
Vanjski
Bazen sa hidro-masažnim sistemom i vanjski bar s barskim stolicama u i izvan bazena. Bazen je veličine 10x5 i 1,6 metara dubok.

Za više informacija o iznajmljivanju vila pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO)

05.04-26.04
05.10-20.12
27,04-31,05
21,12-10,01
6/1-7/5 06.07-30.08 31.08-04.10
3,983 5,530 6,230 8,330 6,930

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam

 


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.