Luksuzna vila za najam u Dubrovniku – Dubrovnik vila 09


Luxury stone villa for rent near Dubrovnik

ID: 4697/30

Luksuzna, kamena vila s velikim vrtom, smještena oko 30km od prekrasnog grada Dubrovnika. Na impresivnoj lokaciji nudi pogled na more te potpunu privatnost i odmor od gradske buke i gužve. Idealna za velike obitelji ili grupu prijatelja koji žele udahnuti prirodne čari i ljepote ovog malog mjesta.

NAJAM VILE OPĆE INFORMACIJE:
Mjesto: blizu Dubrovnika, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Ćilipi, Dubrovnik
Najbliži grad: Konavle
Broj osoba: 14
Spavaće sobe: 6
Kupaonica: 5
Bazen: da
Udaljenost od mora: 14 km
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: dopušteni
Cijena: od 2.300 € do 4.100 € / tjedan

CIJENA VILLA NAJAMNE UKLJUČUJE:
klima uređaj
Pristup Internetu
Posteljina i ručnici
Svi porezi i pristojbe, struja, grijanje ...
Sve u vili, bazenu, itd.

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu): 
Vođenje kućanstva, catering, nabavka namirnica
Privatni kuhar
Najam auta, brodica, jahti
Prijevoz od trajektne/zračne luke do vile i natrag
Organizacija izleta i putovanja
Sve ostale usluge na zahtjev


NAPOMENE: 

check in - 15: 00h, check out - 10: 00h, svakodnevno
Polog od 1000€ bit će vraćen neposredno nakon završetka boravka ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile.

OPIS

Vila se proteže na dvije stilski uređene etaže. U prizemlju se nalaze tri komforne spavaće sobe, kupaonica i igraonica opremljena biljarom, pikadom i stolnim nogometom te dodatno nudi opuštajuću zabavnu atmosferu.Na prvom katu se nalazi otvoreni dnevni prostor u kojem je smješten dnevni boravak(Sat TV, DVD, PlayStation III, Wi-Fi, i-Pod dock), blagovaonica i kuhinja (pećnica, mikrovalna pećnica, perilica za suđe), tri dvokrevetne sobe sa televizorima i en suite tušem te dodatna kupaonica u kojem se smještena perilica za rublje.Vanjski dio vile svakako zabavan kako za odrasle tako i za djecu. Obogaćen prekrasnim travnjakom sa otvorenom i natkrivenom terasom, roštiljem, stolnim tenisom, toboganom i ljuljačkama te saunom i bazenom s rimskim stubama.

Za više informacija o iznajmljivanju vila pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO)

01.07-01.09 6/1-7/1
9/1-10/1
10/1-6/1
4.100 2.875 2.300

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.