News: Coronavirus in Croatia

Luksuzna vila za najam u Splitu - Split Vila 03


Luksuzna vila za iznajmljivanje u Splitu

Luksuzna vila Split 3 izgrađena je prije stotinu godina i svjedočila je mnogim važnim povijesnim događajima. Vila je obnovljena 2004. godine uz detaljan nadzor i zaštitu Zavoda za zaštitu spomenika kulture Republike Hrvatske zbog svoje povijesne vrijednosti. Unatoč činjenici da se ova kamena ljepotica praktički nalazi u centru grada, ona nudi potpunu privatnost za svoje goste. Vila je idealan izbor za one koji žele provesti svoj odmor opuštajući se u privatnom luksuznom okruženju blizu samog centra grada, kao i onima koji žele bezuvjetno uživati sa svojim društvom u prostranim i elegantnim prostorima ovog velebnog zdanja. 

OPĆE INFORMACIJE VILA NAJMA:
Mjesto: Split, Hrvatska
Najbliža zračna luka: Split
Najbliže mjesto: Split (400m od centra)
Maksimalni broj osoba: 10 osoba
Spavaće sobe: 5
Kupaonice: 4
Bazen: da
Udaljenost od mora: 10 m
Internet: Besplatni Wi-Fi
Parking: da
Kućni ljubimci: na upit
Cijena: od 8.393 € do 17.493 € / tjedan

CIJENA VILLA NAJAMNE UKLJUČUJE:
Boravišna pristojba
Promjena ručnika svakih 7 dana
Promjena posteljine svakih 7 dana
Završno čišćenje

USLUGE DOSTUPNE NA UPIT (uz nadoplatu):
Iznajmljivanje automobila, čamaca, jahte
Taxi transfere (kopno i more)
Sve ostale usluge na zahtjev

NAPOMENE:
Prijava: 16: 00h, odjava: 10: 00h, subota
Polog od 1000 € bit će vraćen na dan odlaska ako nisu nastala oštećenja u unutrašnjosti i u vanjskom prostoru vile. 

OPIS
Luksuzna vila Split 3 ima okućnicu površine 1500 m² i prostire se na tri etaže: prizemlje, prvi i drugi kat. U prizemlju se nalazi moderna i u potpunosti opremljena kuhinja, blagovaonica te dnevni dio s velikom kožnom sofom. U ovom dijelu vile nalazi se i prozračna spavaća soba s bračnim krevetom te moderna kupaonica s tuš kabinom. Ova etaža može funkcionirati kao zasebni apartman vile, a s gornjim katom ju povezuje unutarnje stepenište. Na prvom katu, koji je ujedno i prostor namijenjen za dnevna druženja, relaksaciju i rekreaciju, nalazimo još jednu moderno uređenu i prostranu kuhinju. Drugi kat ove luksuzne vile namijenjen je za odmor i san. Posebnu pažnju luksuzne vile Split 3 plijeni njen raskošni eksterijer s pomno uređenim vrtom veličine 1000 m², prostranim terasama i garniturama za sjedenje, s dvije velike palme i puno mediteranskog bilja, koje čini ovaj prostor idealnim za dnevna druženja, pripremu specijaliteta s roštilja, ispijanja koktela s prijateljima, pripremu svečanih večera ili pak neformalnih ručkova. U ovaj dio idealno se uklopio i veliki vanjski bazen dimenzija 12m x 6m, kao i jacuzzi. Okruženi su ležaljkama za ugodan boravak na suncu i upravo ćete ovdje zasigurno pronaći toliko željene trenutke opuštanja i odmora od užurbanog svijeta i svakodnevnih obveza.

Za više informacija o iznajmljivanju vila pošaljite nam zahtjev.

CIJENE PO TJEDNU (U EURO)

4/1-5/1
01.11-21.12
01.05-31.05
01.10-31.10
01.06-30.06
01.09-30.09
01.07-31.08
8,393 9,793 12,243 17,493

 

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

Ime
E-mail
Telefon
Dolazak
Odlazak
Poruka


Povratak na početnu stranicu Vila za najam


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.