Luksuzne vile za najam u Dubrovnik rivijeriVila "Serenity & Seclusion" - Dubrovnik - Vila 01

Luksuzna vila nalazi se duboko u dubrovačkoj prirodi i izravno uz kristalno čisto Jadransko more. Naizgled miljama daleko od gužve i buke, a ipak iznenađujuće blizu, vila nudi svojim gostima savršenu priliku za opušten i miran odmor.

Cijena: od 4.900€ do 10.500€ / tjedno

Max osoba: 9
Soba: 5
WC: 3
Bazen: da
Udaljenost od mora: 20 m

 

Vila Dubrovnik Stari Grad - Dubrovnik - Vila 02

Očaravajuća vila s 4 spavaće sobe. Nalazi se u elitnom predjelu Ploče, na nekoliko koraka od ulaza u poznati dubrovački Stari Grad. Vanjski dio ove, stilski uređene vile, izgrađene u autohtonom dalmatinskom štihu, poklapa se s raskošnim interijerom...

Cijena: od 5.530€ do 11.900€ / tjedno

Max osoba: 8
Soba: 4
WC: 4
Bazen: da
Udaljenost od mora: 150 m

 

Vila s pogledom na Stari Grad - Dubrovnik - Vila 03

Vila se nalazi na izvrsnoj poziciji, nasuprot srednjovjekovnog grada Dubrovnika i otoka Lokruma. Vi ste na samo nekoliko koraka od dubrovačkog Starog Grada i njegovih primamljivih trgovina, galerija, barova i samo 100m od mora.

Cijena: od 13.700€ do 24.000€ / tjedno

Max osoba: 13
Soba: 7
WC: 7
Bazen: da
Udaljenost od mora: 100 m

 

Vila na malom otoku - Dubrovnik - Vila 04

Luksuzna vila Dubrovnik 4 nalazi se na prekrasnoj poziciji, na malom otoku Koločepu, a nasuprot gradu Dubrovniku. Vila je okružena mediteranskim raslinjem i aromatičnim biljem i pruža vrhunski odmor za goste koji vole uživati u njihovoj privatnosti.

Cijena: od 3.500€ do 10.500€ / tjedno

Max osoba: 8
Soba: 4
WC: 4
Bazen: da
Udaljenost od mora: 10 m

 

Mediteranska vila - Dubrovnik - Vila 05

Luksuzna vila Dubrovnik 5 je ekskluzivna i jedinstvena trosobna vila koja se nalazi tik uz stare gradske zidine, s pogledom na more i tvrđavu Lovrijenac, s prekrasnim pogledom na samo središte Starog grada.

Cijena: od 7.000€ do 11.900€ / tjedno

Max osoba: 6
Soba: 3
WC: 3
Bazen: ne
Udaljenost od mora: 250 m

 

Vila na ekskluzivnoj lokaciji - Dubrovnik - Vila 06

Luksuzna vila s pogledom na Jadran, nalazi se uz more na jugoistočnom kraju obale, među liticama jednog od najekskluzivnijih dijelova Dubrovnika, nudeći neograničene i spektakularane poglede na more i slikoviti stari grad Dubrovnik.

Cijena: na upit!

Max osoba: 14
Soba: 6
WC: 7
Bazen: da
Udaljenost od mora: 5 m

 

Ekskluzivna vila na Jadranu - Dubrovnik - Vila 07

Ovo poznato mjesto za slavne osobe je najekskluzivnija vila na hrvatskom Jadranu! Okružena je s više od 4,000m terasa i bujnih vrtova. U potpunosti je izolirana nudeći svojim gostima potpunu privatnost i tišinu.

Cijena: na upit!

Max osoba: 12
Soba: 5
WC: 5
Bazen: da
Udaljenost od mora: 5 m

 

Vila s pogledom na more - Dubrovnik - Vila 08

Vila je izgrađena od dalmatinskog kamena, smještena na padini orjentirano prema Jadranskom moru i okružena hrastovom šumom i starim maslinama koja čine jedinstven ugođaj i mirno okruženje, te pružaju zaštitu od znatiželjnih pogleda.

Cijena: od 3.983€ do 8.330€ / tjedno

Max osoba: 10
Soba: 4
WC: 5
Bazen: da
Udaljenost od mora: 150 m

 

Luksuzna kamena Vila - blizu Dubrovnika - Vila 09

Luksuzna, kamena vila s velikim vrtom, smještena oko 30km od prekrasnog grada Dubrovnika. Na impresivnoj lokaciji nudi pogled na more te potpunu privatnost i odmor od gradske buke i gužve. Idealna za velike obitelji ili grupu prijatelja...

Cijena: od 2.300€ do 4.100€ / tjedno

Max osoba: 14
Soba: 6
WC: 5
Bazen: da
Udaljenost od mora: 14 km

 


Povratak na glavnu stranicu Ville za iznajmljivanje


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.