News: Coronavirus in Croatia

Luksuzne vile za najam u Hrvatskoj


 

Dobrodošli na naše stranice za najam najluksuznijih vila na Hrvatskom Jadranu. Ako ne možete naći vilu u terminu koji želite, mi ćemo pronaći za Vas odgovarajuću vilu.

Imamo puno eksluzivinh vila koje se javno ne oglašavaju. To je naša mogućnost koju nema nitko drugi. Može se nazvati i last minute ponuda.


Za sve vile možemo organizirati transfer od zračne luke. Možemo organizirati i dodatne usluge poput vozača, kuhara, catering, specijalnu hranu ili bilo koju drugu uslugu koja je moguća.

Također, ako želite iznajmiti brod, motor, automobil ili bilo koju drugu vrstu transporta, mi Vam možemo pomoći.

Vrhunske luksuzne vile za najam

Luxury villa for rent in Split

Predivna kamena vila - Split - Vila 03

Vila je idealan izbor za one koji žele provesti svoj odmor opuštajući se u privatnom luksuznom okruženju blizu samog centra grada, kao i onima koji žele bezuvjetno uživati sa svojim društvom u prostranim i elegantnim prostorima ovog velebnog zdanja.

Cijena: od 8.393 € do 17.493 € / tjedno

Max osoba: 10
Soba: 5
WC: 4
Bazen: da
Udaljenost od mora: 10 m

 

Luxury villa for rent in Dubrovnik

Vila na ekskluzivnoj lokaciji - Dubrovnik - Vila 06

Luksuzna vila s pogledom na Jadran, nalazi se uz more među liticama jednog od najekskluzivnijih dijelova Dubrovnika, nudeći neograničene i spektakularane poglede na Sredozemno more i slikoviti stari grad Dubrovnik koji je samo 500 m udaljen.

Cijena: na upit!

Max osoba: 14
Soba: 6
WC: 7
Bazen: da
Udaljenost od mora: 5 m

 

Luxury villa for rent on the island of Solta

Povijesni dvorac iz 1703. - Šolta - Vila 01

Na prvi pogled, moderni objekti Martinis Marchi može se činiti nespojivim s izvornim smislom ovog starog dvorca, ali ova mješavina tri stoljeća starog kamena i moderni bazen izgledaju apsolutno fantastično.

Cijena: od 1.700 € do 26.383 € / tjedno

Max osoba: - 
6 apartmana
WC: -
Bazen: da
Udaljenost od mora: 10 m

 

Luxury villa for rent in Orebic

Vila s potpunom privatnošću - Orebić - Vila 02

Smještena na ulazu u ovaj povijesni grad, ova zapanjujuća vila okrenuta prema plaži, proteže se na površini od nekih 12.000 m2. Cijeli objekt je idealan za goste koji žele potpunu privatnost.

Cijena: od 8.400 € do 12.600 € / tjedno

Max osoba: 16
Soba: 8
WC: 8
Bazen: da
Udaljenost od mora: 10 m

 

Luxury villa for rent in Dubrovnik

Ekskluzivna vila na Jadranu - Dubrovnik - Vila 07

Ovo poznato mjesto za slavne osobe je najekskluzivnija vila na hrvatskom Jadranu! Okružena je s više od 4,000m terasa i bujnih vrtova. U potpunosti je izolirana nudeći svojim gostima potpunu privatnost i tišinu.

Cijena: na upit!

Max osoba: 12
Soba: 5
WC: 5
Bazen: da
Udaljenost od mora: 5 m

 

Luxury villa for rent on the island of Hvar

Vila s privatnom plažom - Otok Hvar - Vila 02

Luksuzna vila Hvar 2 nalazi se uz more, s privatnom plažom u uvali koja se nastavlja na grad Hvara. Jedna strana uvale nalazi se na rubu grada Hvara, u privatnom parku. U parku možete pronaći jelene, košute i muflone.

Cijena: od 12.000 € do 17.000 € / tjedno

Max osoba: 13
Soba: 5
WC: 5
Bazen: ne
Udaljenost od mora: 5 m


Za transfere do vila imamo dostupno:
- Jeep Grand Cherokee
- Mercedes Viano VIP 5 + 1
- Rivijera 3350
- Robinson 44

Jeep Grand Cherokee SRT8   Mercedes Viano VIP   Riviera 3350   Robinson 44
Također možemo organizirati i sva druga prijevozna sredstva prema želji.

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008

 


FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.