Nekretnine u Hrvatskoj

Pronađite savršenu hrvatsku nekretninu ovdje na Broker.hr. Pomoći ćemo vam kupiti vilu, kuću, stan ili zemljište na hrvatskoj obali i otocima. Vodeća smo hrvatska agencija za promet nekretninama s više od 25 godina iskustva, pokrivamo hrvatsku obalu i otoke. Za brzi kontakt nazovite +385 21 541 000.

Nekretnine u Hrvatskoj su popularne među kupcima nekretnina koji traže kuće za življenje ili nekretnine za odmor kao što su vile, kuće ili apartmani. S porastom potražnje za nekretninama Hrvatska je postala popularno mjesto za investitore koji su zainteresirani za građevinska zemljišta i turističke zone diljem hrvatske obale i otoka. Ako se pitate zašto je ova mala zemlja privlačna većini ljudi, evo nekoliko razloga za ovaj rast potražnje za nekretninama u Hrvatskoj.


Hrvatska je srednjoeuropska i mediteranska zemlja, smještena u južnom dijelu srednje Europe i na sjevernom dijelu Mediterana. Ova prekrasna zemlja ima sve što je potrebno za život ili ugodan i opušten odmor: jezera i brda na kontinentalnom sjeveru i sjeveroistoku, šumovite planine u Lici i Gorskom kotaru, glamuroznih 5.835 km obalne crte na Jadranu s više od 1.000 otoka i otočića.
Hrvatsku obalu i otoke, od Istre i Kvarnera na sjeveru do Dalmacije na jugu, karakterizira ugodna mediteranska klima, s toplim ljetima i blagim zimama, obogaćena sa prosječnih 2.600 sunčanih sati godišnje. Upravo na tom području je glavni izvor zainteresiranosti za kupnju hrvatskih nekretnina, a najtraženije nekretnine su one blizu mora, posebno one s pogledom na more. Postoji velik broj nekretnina, od apartmana do luksuznih vila s bazenima do starih kamenih kuća, koje će udovoljiti ukuse i proračune većine turista.


U središtu hrvatske obale možemo istaknuti Split, prekrasan povijesni grad koji se nalazi na Splitskom poluotoku (Marjan). Split posjeduje bogatu i raznovrsnu ponudu nekretnina: novoizgrađeni apartmani, obiteljske kuće, luksuzne vile, investicijske mogućnosti i one nekretnine u starom centru grada koje čekaju obnovu da zasjaju u njihovoj punoj slavi. Najzanimljivije nekretnine u Splitu zasigurno su one smještene u samom centru i na južnoj strani grada - u staroj gradskoj jezgri / Dioklecijanovoj palači, blizu plaže Bačvice i ostale nekretnine na južnoj strani grada koje pružaju prekrasan panoramski pogled na susjedne otoke koji okružuju Splitski poluotok - Brač, Hvar, Solta i Čiovo.Hrvatska ima 1.185 otoka, od kojih su većina naseljena i popularna turistička odredišta, te su dobro povezani trajektima i popularno je poznata kao "zemlja tisuću otoka". Postoje brojne skrivene uvale koje još uvijek skrivaju neotkrivene plaže, daleko od civilizacije i turističke gužve. Postoji više pogodnosti posjedovanja hrvatske nekretnine, bilo da želite ugodan i miran odmor, uživajući u umirujućem zvuku valova na moru ili ih možete iznajmiti za povećanje kućnog proračuna. Ovo područje je također raj za nautičare, a mnogi od njih su odlučili kupiti nekretninu u Hrvatskoj tijekom krstarenja duž hrvatske obale i otoka. S obzirom na to da postoje mnoge nekretnine s pogledom na more i vezom za brod diljem obale.Hrvatska, prekrasna zemlja bogata blagodatima prirode pravi je izbor za investicije i življenje, jer je cijela zemlja poznata po svom jedinstvenom šarmu i ljepoti. Sa tako mnogo šarmantnih starih gradova i sela, prekrasne netaknute prirode na obali i otocima, mogu se preporučiti mnoge lokacije, ali na kraju svi nađu neko svoje posebno mjesto u koje se zaljube.