News: Coronavirus in Croatia

Broker na MIPIM-u, vodećem svjetskom sajmu nekretnina u Cannesu

MIPIM je međunarodni sajam nekretnina koji se održava u Cannesu u Francuskoj svakog ožujka. Domaćin je Reed MIDEM i uključuje izložbeni prostor, događaje umrežavanja tvrtki i konferencijske sesije u razdoblju od 4 dana.

Broker-MIPIM-2019-001


MIPIM Cannes je vodeća svjetska izložba nekretnina. Oko 28.000 ljudi prisustvuje ovoj velikoj izložbi tijekom intenzivnog četverodnevnog MIPIM programa, uključujući 1.500 arhitekata i 4.800 investitora, a otkriveno je oko 77 projekata nekretnina iz 26 zemalja. MIPIM okuplja najutjecajnije igrače iz svih međunarodnih sektora nekretnina - uključujući uredske, stambene, maloprodajne, zdravstvene, sportske, logističke i industrijske - nudeći bez premca pristup najvećem broju razvojnih projekata i izvora kapitala širom svijeta.

Broker-MIPIM-2019-002


Događaj ima za cilj olakšati poslovanje između investitora, korporativnih krajnjih korisnika, lokalnih vlasti, profesionalaca u ugostiteljstvu, industrijskih i logističkih igrača i drugih profesionalaca u području nekretnina.

MIPIM predstavlja diskusije, ključne teme, panele i prezentacije koje se fokusiraju na ulaganja u nekretnine, trendove i razvoj u mnogim sektorima nekretnina.

Broker-MIPIM-2019-003


Broker agencija je postala stalni sudionik ovog prestižnog sajma, a kao i svake godine predstavljamo razne investicije, projekte i nekretnine u Hrvatskoj. 2019. godina bila je iznimno dobro posjećena, a ovaj MIPIM 2019. postavio je rekord u broju izlagača i posjetitelja.
Kao i svake godine, ostvarili smo brojne i zanimljive kontakte, koji pružaju brojne mogućnosti za daljnju suradnju s investitorima, ali iu smislu partnerstva.
Budući da je to bio jubilarni 30. MIPIM, Ban Ki-moon, bivši glavni tajnik UN-a, pozdravio je svečano otvaranje, ističući važnost zaštite okoliša i okoliša u kojem živimo i rekao: "Ne postoji plan B za ljudski život i okoliš jer ne postoji Planeta B. Moramo poštovati područje i okoliš u kojem živimo."

 

Dodano: 30.03.2019.

Kategorija: HRVATSKE NEKRETNINE NOVOSTI

 
O AUTORU
Agencija za promet nekretninama Broker

Zrinka Buljan je diplomirana pravnica koja se savršeno pronašla u dinamici atmosfere na tržištu nekretnina. Otvorenim stavom i tolerantnim odnosom prema radu stvara priliku da kao ambiciozna i bistra djevojka, svojim inteligentnim odlukama i brzim reakcijama uvijek nudi nekoliko različitih rješenja. Zrinka uživa u svojim svakodnevnim aktivnostima i smatra da je dobar posao završen posao.