News: Coronavirus in Croatia

Hrvatsko tržište nekretnina

Pronađite nekretninu u Hrvatskoj na Broker.hr - vodećim hrvatskim web stranicama za nekretnine. Ako tražite nekretninu iz snova, ovo je pravo mjesto za vas. Nudimo širok raspon nekretnina u Hrvatskoj. Posavjetujte se s našim profesionalnim agentima za posredovanje u prometu nekretnina, pošaljite im putem e-pošte vaš upit za nekretninu i dopustite im da pronađu vašu idealnu nekretninu.

Hrvatsko tržište nekretnina 01
U svijetu sve popularnije turističko odredište, Hrvatska nudi posjetiteljima iz cijeloga svijeta bogato povijesno i kulturno nasljeđe. Od Splita do Dubrovnika, Zadra do Istre i više od 1000 otoka i otočića, Hrvatska nudi niz raznolikih i raznolikih područja sa posebnostima i vlastitom arhitekturom. Gradske kuće, vile s bazenima na selu, luksuzne vile na obali, apartmani u gradskim središtima, kuće za odmor: naći ćete veliki portfolio nekretnina i broker.hr je idealno mjesto za vašu kupnju nekretnine u Hrvatskoj!

Hrvatsko tržište nekretnina 02
Pri razmatranju ulaganja u najam, značajna prednost bi bila da se može financirati u cijelosti na kredit. U osnovi, vi ste vlasnik zahvaljujući kreditu banke, a vi ga mjesečno vraćate novcem od najamnine. Dakle, ulaganjem u stan u Hrvatskoj za iznajmljivanje gradite ostavštinu i ulazite u krug ulaganja u najam. Također, dobro je gledati na to kao osiguranje za vašu budućnost, financiranje studije vaše djece ili imajte sigurnu i bezbrižnu mirovinu.

Hrvatsko tržište nekretnina 03
Neka vam Broker - Hrvatski stručnjaci za nekretnine, kao specijalisti za ulaganje u nekretnine u Hrvatskoj, budu vodiči u kupovini. Naši agenti će vas pratiti od početka do kraja investicijskog projekta. Uključujući i proučavanje vašeg predmeta od pregleda nekretnina do konačnog potpisa ugovora pred javnim bilježnikom. Mi smo na vašoj strani u svakom koraku vašeg projekta.


Pronađite ono što vam se sviđa, a zatim nas kontaktirajte i razgovarajmo o nekretninama!

 

Dodano: 14.02.2018.

Kategorija: HRVATSKE NEKRETNINE NOVOSTI

 
O AUTORU
Agencija za promet nekretninama Broker

Zrinka Buljan je diplomirana pravnica koja se savršeno pronašla u dinamici atmosfere na tržištu nekretnina. Otvorenim stavom i tolerantnim odnosom prema radu stvara priliku da kao ambiciozna i bistra djevojka, svojim inteligentnim odlukama i brzim reakcijama uvijek nudi nekoliko različitih rješenja. Zrinka uživa u svojim svakodnevnim aktivnostima i smatra da je dobar posao završen posao.