Najbolji gradovi za kupnju nekretnina u Hrvatskoj

Tražite vile, kuće za odmor, apartmane ili bilo koju drugu vrstu nekretnine u Hrvatskoj? Za prekomorske kupce, Hrvatska nudi širok raspon mogućnosti za odabir. Jadranska obala zemlje proteže se na više od tisuću kilometara, isključujući obale od više od tisuću otoka, što čini arhipelagu Hrvatske drugi najveći u Sredozemnom moru. Razmetanje jedne od najsunčanijih europskih obala i blage klimatske prilike, zemlja nudi bezbroj mjesta lokalnim kupcima. Ako razmišljate o kupnji nekretnina u Hrvatskoj, dani u nastavku su neke od popularnih regija zemlje.

where-to-buy-property-in-croatia

  • Trogir: Čudan povijesni gradić smješten na otoku, Trogir, povezuje otok Čiovo i kopno. Na hrvatskoj je obali jedan od najcjenjenijih i najstarijih gradova. Trogir dom je mnogobrojnih netaknutih prirodnih lječilišta i povijesnih građevina. Možete se veseliti pronalaženju idealnog objekta na ovom mirnom mjestu.

 

  • Split: Drugi najveći grad Hrvatske, Split je uspješno urbano odredište koje nudi nešto za svako okus. Grad je cijenjen zbog svojih raznovrsnih atrakcija, kao što su Stari grad, šetalište, luka, brojne velike plaže, off-road rute i tako dalje. Ovdje ćete naći potpuno opremljene jedinice za renovirane povijesne zgrade koje možete izabrati.

 

  • Čiovo: Povežite se s gradom Trogirom uz pomoć mosta, Čiovo je mali otok koji privlači tisuće turista svake godine. Ljudi iz cijelog svijeta privlače ovaj otok zbog svojih slikovitih šljunčanih i pješčanih plaža, te prekrasan pogled na vinograde i plantaže maslina. Kupnja kuće ili ulaganje u nekretninu zasigurno će vam donijeti unosan prinos.


Zdravi životni uvjeti i atraktivne nekretnine čine Hrvatsku jedno od najboljih mjesta za kupnju nekretnine. Bez obzira na to želite li trajno nastaniti ovdje, tražeći kuću za odmor ili najam nekretnina, gore spomenuta hrvatska mjesta su neke od najpopularnijih. Provjerite ih i ako trebate više mogućnosti, obratite se agenciji za posredovanje u prometu nekretninama s dubokim znanjem o zemlji.

 

Dodano: 27.04.2018.

Kategorija: HRVATSKE NEKRETNINE NOVOSTI

 
O AUTORU
Agencija za promet nekretninama Broker

Zrinka Buljan je diplomirana pravnica koja se savršeno pronašla u dinamici atmosfere na tržištu nekretnina. Otvorenim stavom i tolerantnim odnosom prema radu stvara priliku da kao ambiciozna i bistra djevojka, svojim inteligentnim odlukama i brzim reakcijama uvijek nudi nekoliko različitih rješenja. Zrinka uživa u svojim svakodnevnim aktivnostima i smatra da je dobar posao završen posao.