News: Coronavirus in Croatia

Planirate kupiti luksuz i privatnost na hrvatskom otoku

Luksuzne nekretnine je teško naći čak i danas. Srećom, novi projekti u Hrvatskoj nude kupcima izvrsnu vrijednost za novac i profinjeno i luksuzno življenje.
 
Hrvatska je prekrasna kombinacija mnogih različitih kultura, uključujući mediteranske i slavenske kulture. Barokne, romaničke, suvremene i druge arhitekture stoga su rasprostranjene i zemlja je dom nekim od najboljih kuća i vila koje su vrlo atraktivne i nevjerojatno impresivne. Stoga hrvatskim kućama na prodaju nikada nije nedostajalo kupaca. Neke od najljepših vila, bungalova i drugih stambenih arhitektura mogu se naći u Trogiru (Renesansne), Splitu (Romaničke) i Zagrebu (sofisticirane varijante). Dubrovnik ili "Biser Jadrana" ima najsofisticiranije gradske apartmane i suvremene i luksuzne vile koje gledaju na azurno more. Osim kopna, zemlja ima oko 1000 manjih otoka, a neki od njih imaju najfiniju i luksuznu arhitekturu i stambene prostore. Hvar je unikatno lijepo i senzacionalno mjesto koje ima prestižne i neprocjenjive nekretine, neusporedivu ekološku raznolikost i prirodni krajolik. Hrvatski Monte Carlo - Opatija ima predivne i veličanstvene luksuzne vile, a mjesto je uvijek bilo popularno u višoj klasi za posjete i život.

Looking-to-buy-luxury-on-croatian-island


Najtraženiji luksuzni projekt: Luksuzne vile u Hrvatskoj za prodaju

Projekt otok Brač je novi projekt u kojem se radi niz raskošnih nekretnina i parcela. Projekt se nalazi na južnoj strani otoka, na dijelu koji još nije nastanjen. Zemljište se nalazi na području od 105.000 metara kvadratnih. Ubrzo će se tu pojaviti veći broj Luksuznih vila u Hrvatskoj na prodaju.

Projekt je započeo i već je izgrađen veći dio impresivnog kamenog zida. Sagrađena su tri sigurna spremnika za vodu, a oko 150 slikovitih stabala maslina zasađeno je na različitim površinama. 350 ili čak više stabala bi bilo smješteno u blizini. Svaka vila ima dnevni prostor od najmanje 500 metara kvadratnih, zajedno s podrumom. Osim pomoćne građevine koja se sastoji od vidikovca, postavlja se i učinkoviti sustav prikupljanja i spremanja kišnice.

Projekt nudi fascinantne sadržaje, ekstremnu udobnost i veličanstveni izgled. Dobra i učinkovita tvrtka za upravljanje nekretninama može vam pomoći da dobijete ono najbolje što Hrvatska nudi, po nominalnoj cijeni.

 

Dodano: 24.05.2018.

Kategorija: HRVATSKE NEKRETNINE NOVOSTI

 
O AUTORU
Agencija za promet nekretninama Broker

Zrinka Buljan je diplomirana pravnica koja se savršeno pronašla u dinamici atmosfere na tržištu nekretnina. Otvorenim stavom i tolerantnim odnosom prema radu stvara priliku da kao ambiciozna i bistra djevojka, svojim inteligentnim odlukama i brzim reakcijama uvijek nudi nekoliko različitih rješenja. Zrinka uživa u svojim svakodnevnim aktivnostima i smatra da je dobar posao završen posao.