News: Coronavirus in Croatia

Područje Rogoznice je novo žarište za luksuzne vile u Hrvatskoj

Kako lijepo mjesto za život, istraživanje, vlastiti raj za nekretnine.

Rogoznica area is new hot-spot


Rogoznica se smjestila usred dalmatinske obale, razdvajajući sjeverni i južni Jadran, te s više od 50 km očaravajuće obale. Zbog svoje prirodne ljepote i iznimne pozicije, Rogoznica je zasigurno novo žarište za luksuzne vile. Lokacija je između dva drevna grada Splita i Šibenika, tako da je samo 30 minuta udaljena od međunarodne zračne luke Split, što posjetiteljima omogućuje brz pristup. Na tom području postoji velika potražnja za luksuznim vilama s bazenom, naravno s pogledom na more, koje je to područje pretvorilo u građevinsko područje za novog investitora i kupce te vrste nekretnina. Nije rijetkost da su nekretnine prodane već u roh bau stanju.

Vjerujem da je roh-bau nekretnina privlačnija onima koji žele nekretninu završiti po vlastitom ukusu i na kraju je kupiti za bolju cijenu.

Po našem iskustvu, Rogoznica se čini vrlo atraktivnom za nautičare i vlasnike brodova, a sve zbog poznate Marine Frapa, koja je prepoznata kao najbolja nautička baza na svijetu. Imamo dobru ponudu nekretnina za prodaju na području Rogoznice, od luksuznih vila do kuća i apartmana. Također, želimo upoznati želje naših klijenata kako bismo se potrudili pronaći nekretninu izvan naših trenutnih oglasa.

Imamo agente specijalizirane za područje Rogoznice, koji su u stalnoj potrazi za novim nekretninama i dobro poznaju tržišne trendove i cijene nekretnina u Rogoznici. S našim agentima možete dobiti sve kvalitetne informacije o nekretnini koju ste vidjeli na našoj web stranici, od pozicije, pogleda, trenutnog stanja, pristupne ceste, tržišne cijene, mogućeg proračuna za obnovu po potrebi, svih mogućih troškova kupnje nekretnine i moguće poreze.

 

Dodano: 01.03.2019.

Kategorija: HRVATSKE NEKRETNINE NOVOSTI

 
O AUTORU
Agencija za promet nekretninama Broker

Zrinka Buljan je diplomirana pravnica koja se savršeno pronašla u dinamici atmosfere na tržištu nekretnina. Otvorenim stavom i tolerantnim odnosom prema radu stvara priliku da kao ambiciozna i bistra djevojka, svojim inteligentnim odlukama i brzim reakcijama uvijek nudi nekoliko različitih rješenja. Zrinka uživa u svojim svakodnevnim aktivnostima i smatra da je dobar posao završen posao.