Broker
NaslovnaBlog
Najbolji gradovi za kupnju nekretnina u Hrvatskoj

27. tra 2018.

Najbolji gradovi za kupnju nekretnina u Hrvatskoj

Avatar

Josipa Kusić

Koordinator za nekretnine

Tražite vile, kuće za odmor, apartmane ili bilo koju drugu vrstu nekretnine u Hrvatskoj? Za prekomorske kupce, Hrvatska nudi širok raspon mogućnosti za odabir. Jadranska obala zemlje proteže se na više od tisuću kilometara, isključujući obale od više od tisuću otoka, što čini arhipelagu Hrvatske drugi najveći u Sredozemnom moru. Razmetanje jedne od najsunčanijih europskih obala i blage klimatske prilike, zemlja nudi bezbroj mjesta lokalnim kupcima. Ako razmišljate o kupnji nekretnina u Hrvatskoj, dani u nastavku su neke od popularnih regija zemlje.

where-to-buy-property-in-croatia

  • Trogir: Čudan povijesni gradić smješten na otoku, Trogir, povezuje otok Čiovo i kopno. Na hrvatskoj je obali jedan od najcjenjenijih i najstarijih gradova. Trogir dom je mnogobrojnih netaknutih prirodnih lječilišta i povijesnih građevina. Možete se veseliti pronalaženju idealnog objekta na ovom mirnom mjestu.

Podijeli sa

Josipa Kusić
Josipa Kusić

Koordinator za nekretnine

Josipa je iznimno komunikativna i društvena osoba kojoj je briga o klijentima i njihovim potrebama na prvom mjestu. Vođena vlastitim ambicijama i organiziranošću maksimalno je posvećena poslu koji obavlja. Uvijek nasmijana i vesela pristupa svakom novom zadatku te s nestrpljenjem očekuje nove izazove. Primarno područje njenog djelovanja je dalmatinska obala i otoci, sa središtem u gradu Splitu.

Želiš nas kontaktirati? Pošalji nam poruku i javit ćemo ti se uskoro.

Kontakt