Broker
NaslovnaBlog
Najbolji gradovi za kupnju nekretnina u Hrvatskoj

09. kol 2024.

Najbolji gradovi za kupnju nekretnina u Hrvatskoj

Avatar

Josipa Kusić

Koordinator za nekretnine

Tražite vilu, kuću za odmor, apartman ili bilo koju drugu vrstu nekretnine? Za prekomorske kupce, Hrvatska nudi širok raspon mogućnosti za odabir najbolje lokacije za investiranje u kupnju nekretnine. Jadranska obala proteže se na više od tisuću kilometara, isključujući obale od više od tisuću otoka, što čini arhipelag Hrvatske drugim najvećim u Sredozemnom moru. Razmetanje jednom od najsunčanijih europskih obala i blagim klimatskim prilikama, zemlja nudi bezbroj lokacija za investiranje u kupnju nekretnine lokalnim kupcima. Ako razmišljate o kupnji nekretnine u Hrvatskoj, u nastavku su dane neke od najboljih lokacija za investiranje.

where-to-buy-property-in-croatia

Najtraženije lokacije na obali

Trogir

Mali povijesni gradić smješten na otoku, Trogir, povezuje otok Čiovo i kopno. Na hrvatskoj je obali jedan od najcjenjenijih i najstarijih gradova te kao takav izvrsna lokacija za investiranje u kupnju nekretnine. Trogir je dom mnogobrojnih povijesnih građevina te se stoga možete veseliti pronalaženju idealnog objekta u ovom mirnom mjestu. Želite li posjedovati komadić povijesti? Pronađite svoju oazu mira u Trogiru. Pogledajte našu aktualnu ponudu nekretnina u Trogiru i pronađite svoj idealni dom za investiranje.

Split

Drugi najveći grad Hrvatske, Split je uspješno urbano odredište koje nudi nešto za svačiji ukus. Grad je cijenjen zbog svojih raznovrsnih atrakcija, kao što su stari dio grada, riva, luka, brojne velike plaže, off-road rute i tako dalje. Ovdje možete odabrati svoju investiciju između potpuno opremljenih jedinica u renoviranim povijesnim zgradama. Tražite dinamičan život u povijesnom okruženju? Split nudi sve to i još mnogo toga. Istražite našu ponudu stanova na prodaju u Splitu ili pogledajte sve nekretnine u Splitu i pronađite svoju savršenu nekretninu za investiranje.

Najtraženije lokacije na otocima

Čiovo

Povezan s gradom Trogirom putem mostova, Čiovo je otok koji privlači na tisuće turista svake godine. Ljudi iz cijelog svijeta dolaze na ovaj otok zbog njegovih slikovitih šljunčanih i čistih plaža, te prekrasnog pogleda na otoke i borove šume te masline. Kupnja kuće ili stana, odnosno investiranje u kupnju nekretnine, zasigurno će vam donijeti unosan profit. Želite li živjeti u raju na zemlji? Otok Čiovo je vaš odgovor. Otkrijte njegove ljepote i pronađite nekretninu na Čiovu koja će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Povrat investicije

Zdravi životni uvjeti i atraktivne nekretnine čine Hrvatsku jednom od najboljih lokacija za investiranje u kupnju nekretnine. Bez obzira na to želite li se trajno nastaniti ovdje ili pak tražite objekt koji ćete iznajmljivati, gore spomenuta mjesta su jedna od najpopularnijih te osiguravaju povrat investicije. Provjerite ih i ako trebate više mogućnosti, obratite se agenciji za posredovanje u prometu nekretninama s dubokim znanjem i iskustvom.

Podijeli sa

Josipa Kusić
Josipa Kusić

Koordinator za nekretnine

Josipa je iznimno komunikativna i društvena osoba kojoj je briga o klijentima i njihovim potrebama na prvom mjestu. Vođena vlastitim ambicijama i organiziranošću maksimalno je posvećena poslu koji obavlja. Uvijek nasmijana i vesela pristupa svakom novom zadatku te s nestrpljenjem očekuje nove izazove. Primarno područje njenog djelovanja je dalmatinska obala i otoci, sa središtem u gradu Splitu.

Želiš nas kontaktirati? Pošalji nam poruku i javit ćemo ti se uskoro.

Kontakt