Hrvatska, Rogoznica - Vila u prvom redu uz more, na prodaju

Ref. : 2022/169 - Kuća / Vila - Na prodaju
Prodajna cijena: 1.300.000 €
Stambeni prostor: 280 Zemljište: 1200 Soba: 5 Kupaonica: 4 Udaljenost od mora: 5 m
Broj katova: 2
Opis:
 • 1. red do mora
 • Bazen
 • Pogled na more
 • Parking
 • Luksuzna
 • Moderno
 • Novogradnja
 • Top ponuda

Na prodaju je jedinstvena vila, smještena odmah uz more i plaže, u uvali koja odiše kristalno čistim more.

Vila se proteže na 2 kata, ukupne površine 280 m2, na zemljištu od 1200 m2.

Prizemlje se sastoji od 2 spavaće sobe, 2 kupaone, velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom.

Na prvom katu se nalaze 3 spavaće sobe, 2 kupaone, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, te velikom terasom s kojeg se pruža predivan panoramski pogled na uvalu i otvoreno more.

U dvorištue vile se nalazi i veliki infinity bazen površine 60 m2, iz kojeg se ima direktan pristup plažama i moru. Na zamljištu ima 3-4 parking mjesta.

Cijena u ovoj fazi, sa uređenim okolišem, plažom, privezištem za brod iznosi EUR 1.300.000,00.

Kompletno završena nekretnina se prodaje za 1 750 000 EUR (sistem ključ u ruke);

U tu cijenu je uključeno:

 • Asfaltiranje pristupnog puta do vile u dužini 160m
 • Dobava i izrada fasadnog sustava (stiropor) 10cm - po želji investitora može i kamena vuna
 • Kompletni: gipskartonski, žbukerski i soboslikarski radovi
 • Podopolagački radovi sa uključenom cijenom keramike do 200kn/m2
 • Izolaterski i vodoinstalaterski radovi
 • Postava opločnika i ploča tvrtke Semmelrock do 300kn/m2
 • Ugradnja glavne kapije i vrata prema moru te kompletno rukohvati i ograde uz stepeništa u inoxu.
 • Ugradnja kaljenih i laminiranih stakala
 • Dobava i ugradnja vanjske aluminijske SCHUCO stolarije, sa troslojnim staklom, ispunjeno plinom, komarnicima i roletama s ugrađenim elektromotorom
 • Sustav grijanja i hlađenja na aero termalnoj dizalici topline. Podno grijanje plus ventilokonvektori (fan coil sustav)
 • Video nadzor
 • Kompletno uređenje i opremanje bazena, mozaik, osnovna oprema, plus: rasvjeta bazena, elektroliza,kompletno automatizirano doziranje i održavanje bazena, toplinska pumpa, masažni dio bazena te slap.
 • Ishođena uporabna dozvola

U cijenu nije uključeno unutarnja stolarija (vrata), sanitarije, utičnice, prekidači te rasvjetna tijela. To se prepušta željama investitora.

U neposrednoj blizini se nalaze restorani, dućani, kafići. Udaljenost od Trogira je 20 km, dok je Međunarodna zračna luka Split udaljena svega 25 km. Rogoznica je udaljena 10 km, a za samo 1 sat vožnje ste u prekrasnom Nacionalnom parku Krka.

Napomena: Za dodavanje nekretnine na Vašu listu. Listi pristupite klikom na "Moja lista".
Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia. Klikni za više
Slične Nekretnine

FAQ

Ovo su pitanja i odgovori na neka često postavljana pitanja o nekretninama u Hrvatskoj, za sva ostala pitanja slobodno nam se obratite ili dođite u naš ured i rado ćemo vam pomoći.

1. Mogu li strani državljani kupovati nekretnine u Hrvatskoj?

Strani državljani koji su pripadnici država članica EU mogu kupovati nekretnine na jednak način kao i hrvatski državljani. Strani državljani pripadnici država izvan EU mogu kupovati nekretnine u Hrvatskoj uz kumulativno ispunjena dva uvjeta: ugovor o reciprocitetu s RH i suglasnost Ministarstva pravosuđa.

2. Koliki je porez na promet nekretnina u RH?

Republika Hrvatska ima jedinstvenu stopu poreza na promet nekretninama od 3%. Visina poreza se utvrđuje na temelju cijene iz kupoprodajnog ugovora i procjene nadležne porezne uprave. Prema zakonu kupac plaća porez po primljenom rješenju i to samo jednom.

3. Koliki je porez kod zamjene nekretnina?

Porez je također 3% tako da svaki vlasnik nekretnine kod zamjene plaća 3% procijenjene vrijednosti nekretnine za novu nekretninu.

4. U kojem roku se mora platiti porez na promet nekretnina?

Porezna obveza nastaje u trenutku sklapanja ugovora ili drugog pravnog posla kojim se stječe nekretnina. Javni bilježnik je obvezan u roku od 30 dana od potpisa na ispravama o prodaji jedan primjerak isprave dostaviti Poreznoj upravi na području koje se nekretnina nalazi. Porezni obveznik je dužan platiti utvrđeni porez u roku od 15 dana od dostave rješenja o utvrđivanju poreza na promet nekretnina.

5. Što je kapara i koliko iznosi?

Kapara je osiguranje koji kupac plaća prodavatelju kao znak da je ugovor zaključen i sigurnost da će se obveza izvršiti. U praksi se kapara daje na Predugovoru i uobičajeno iznosi 10% od dogovorene kupoprodajne cijene. U slučaju ispunjenja ugovora kapara se uračunava u ukupan iznos ugovorene kupoprodajne cijene.

6. Može li se iznos kupnje nekretnine platiti deviznim sredstvima?

U principu ne. Svaka kupoprodaja u RH mora biti isplaćena u kunama. Ukoliko se napravi isplata u devizama, banka će napraviti konverziju u kune.

7. Je li moguće zaključiti i ovjeriti kupoprodajni ugovor nekretnine u inozemstvu?

Da, ukoliko je riječ o državljaninu RH onda je najbolje ovjeriti ugovor u našem diplomatskom predstavništvu. Ukoliko je riječ o stranom državljaninu onda je uz ovjeru kupoprodajnog ugovora kod javnog bilježnika, potreban Apostille javne isprave izdane u toj državi.