Broker - Hrvatska agencija za nekretnine

Pronađite savršenu nekretninu u Hrvatskoj

Izdvojene nekretnine

Brač - Kuća u prvom redu do mora, izuzetna lokacija

001 2022 164 island brac land plot by the sea for sale Na prodaju
€ 1.100.000

Nekretnina na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Jadranu...

Klikni za više

103m² Površina 2790m² Zemljište 2 Soba/e 5m od mora 1. red do mora

Rogoznica - Prodaje se novoizgrađena vila, prvi red do mora

02 4871 30b Rogoznica villa seafront for sale Na prodaju
€ 1.050.000

Hrvatska nekretnina, Rogoznica, Kanica. Vila na 3 etaže, tik uz more, s prekrasnim panoramskim pogledom....

Klikni za više

390m² Površina 602m² Zemljište 4 Soba/e 5m od mora 1. red do mora

Rogoznica - Obiteljska vila sa bazenom u prvom redu do mora

01 2022 165 Rogoznica villa seafront for sale Na prodaju
€ 1.590.000

Krasna obiteljska vila sa bazenom, izuzetna lokacija, prvi red do mora...

Klikni za više

300m² Površina 600m² Zemljište 5 Soba/e 10m od mora 1. red do mora

Omiš - Izvrsna pozicija u prvom redu do mora

001 4820 30 omis house first row to the_sea for sale Na prodaju
€ 480.000

Kuća na maloj litici na prvom redu do mora, područje Omiša...

Klikni za više

61m² Površina 1027m² Zemljište 2 Soba/e 20m od mora 1. red do mora

Najnovije nekretnine

Split centar - Troetažni apartman u centru, na prodaju

001 2024 44 Split house for sale Na prodaju
Na upit

Hrvatska nekretnina, Split, centar. Troetažni apartman, na Pjaci, na prodaju....

Klikni za više

120m² Površina - Zemljište 5 Soba/e - od mora

Korčula - Luksuzna vila u izgradnji, na prodaju

01 4794 30 Korcula villa sea view for sale Na prodaju
Na upit

Hrvatska nekretnina, otok Korčula. Luksuzna vila u izgradnji sa bazenom i pogledom na more...

Klikni za više

224m² Površina 616m² Zemljište - Soba/e 40 m od mora

Trogir - Kuća u prvom redu do mora, na prodaju

01 2021 190 Trogir area house sea front for sale Na prodaju
€ 400.000

Hrvatska nekretnina, okolica Trogira. Kuća u izgradnji, prvi red do mora smještena u mirnoj uvali u blizini...

Klikni za više

90m² Površina 570m² Zemljište 2 Soba/e 10 m od mora 1. red do mora

Zadar - Dvosoban apartman na prodaju

001 4714 30 near zadar two bedroom apartment for sale Na prodaju
€ 130.000

Hrvatska nekretnina, blizu Zadra, dvosoban apartman na prodaju...

Klikni za više

54m² Površina - Zemljište 2 Soba/e 100 m od mora

Kupite nekretninu u Hrvatskoj

Broker agencija za nekretnine će vam pomoći da s lakoćom kupite nekretninu na Vama najpogodnijem i najzanimljivijem mjestu na hrvatskim otocima i obali. Imamo veliku bazu podataka apartmana, stanova, kuća, vila i zemljišta na prodaju u Dalmaciji. Pretražite naš web za najnovije ponude nekretnina na prodaju u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za kupnju kuće na hrvatskom otoku, apartmana u mirnom dalmatinskom mjestu, poslovnog prostora u Dalmaciji ili zemljišta za veću investiciju? Pogledajte našu ponudu nekretnina na prodaju u Hrvatskoj.

Naš je posao ne samo olakšati Vaš kontakt s vlasnikom nekretnine već i voditi Vas tijekom cijelog procesa kupnje od prvog posjeta naše web stranice do potpisivanja kupoprodajnog ugovora i uknjižbe. To uključuje organizaciju smještaja, rent-a-car-a i svega ostalog što biste mogli zatrebati kako biste brzo i jednostavno kupili nekretninu u Hrvatskoj.

 Luxury Split Croatia

 

Broker - Hrvatska agencija za nekretnine će vam pomoći kupiti vilu, kuću, stan ili zemljište na hrvatskoj obali i otocima!

Ako trenutačno niste pronašli odgovarajuću Hrvatsku nekretninu na našoj web stranici, slobodno nas kontaktirajte i naši agenti za nekretnine potražit će nekretninu po vašem specifičnom zahtjevu.

Ako kupljena kuća, stan ili poslovni prostor treba renovaciju, ili ako ste zainteresirani za ulaganja u Hrvatskoj, nudimo Vam stručnu pomoć u gradnji, opremanju i savjetovanju (nadzor gradnje, izrada projekta, prevođenje, dozvole, upravljanje troškovima itd.). Budući da je Hrvatska sve popularnija kao mediteranska destinacija za odmor (posebice Dalmacija), zanimanje za kupnju nekretnina u Hrvatskoj tj. nekretnine na obali, hrvatskim otocima ili u dalmatinskoj zagori se posljednjih godina naglo povećalo.

Nova Toskana, Hrvatska nudi iste visoke standarde stare Toskane - pravi mediteranski odmor, sunce, more, pijesak i prekrasni krajolik, bez gradske gužve, zbijenih velikih hotela ili neugodnih fast-food lanaca...

Hrvatsko tržište nekretnina prilično je dobro razvijeno. Hrvatska zemljišta i cijene hrvatskih kuća još uvijek su vrlo povoljne, osobito na dalmatinskim otocima gdje se nalaze tradicionalne građevine poput lijepih hrvatskih kamenih kuća. Također u prekrasnim hrvatskim povijesnim gradovima poput Dubrovnika, Hvara, Zadra ili Korčule postoje izvrsne nekretnine i prilike za kupnju vrhunskih nekretnina po povoljnim cijenama. Interes stranaca za kupnju nekretnina u Hrvatskoj, uključujući i male otoke, iznenada je porastao prije dvije godine. Do tada stranci nisu vjerovali da je ovo tržište vrijedno ulaganja u nekretnine.

Broker agencija za nekretnine pomoći će kupcima kuća za odmor ili investitorima pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj za rast kapitala i prihode od turističkog iznajmljivanja. Nudimo širok izbor novih apartmana i vila u cijeloj Hrvatskoj, nedavno izgrađenih i onih u planu. Uz to imamo i za prodaju starije hrvatske nekretnine, uključujući dalmatinske obiteljske kuće, apartmane i tradicionalno izgrađene stare kamene zgrade kao i pristupačne nekretnine za kupce nekretnina.

Broker agenti za nekretnine su stručnjaci za nekretnine u svim područjima Hrvatske. Imamo širok raspon vila na dalmatinskim otocima, apartmane u slikovitim starim gradovima, kuće u blizini kristalno čistog Jadrana, kuće ili bilo koju drugu vrstu nekretnine za razvoj u glavnim turističkim i mjestima za odmor u Hrvatskoj, uključujući Dubrovnik i Istru.

Pretražite našu bazu nekretnin ili nas izravno kontaktirajte i opišite Vašu željenu nekretninu u Hrvatskoj.

 

USLUGE PRI KUPNJI NEKRETNINE:

Najvažnija stvar za kupnju nekretnina u Hrvatskoj je gdje početi.
Broker agencija za nekretnine postala je tijekom proteklog desetljeća jedna od najvećih i najuglednijih agencija u Hrvatskoj, usredotočivši se na strance koji kupuju u ovoj prekrasnoj zemlji.
Obuhvaćajući veliko područje cijele Dalmacije, kontinentalno područje od Rijeke do Dubrovnika i sve otoke, napravili smo strateška partnerstva s drugim istaknutim agencijama za promet nekretninama, pružajući najbolji uvid u ponudu nekretnina na većini teritorija Hrvatske.
Nakon prvog kontakta putem e-pošte i pretraživanja više od nekoliko tisuća nekretnina koje možete pronaći na našim web stranicama, preporučamo posjet Hrvatskoj, tijekom kojeg će te posjetiti nekretnine po vašem izboru i imati usluge koje uključuju:
- prijevoz iz zračne luke Split
- smještaj
- najam auta
- pregled tržišta
- više od 3000 nekretnina za pregled
- pravni savjeti i pomoć dvaju odvjetnika koji rade u okviru agencije, koji se nalaze u sklopu cjelokupnog postupka kupnje
- pomoć pri pregovorima
- raspon opcija za podršku nakon prodaje - uređenje, opremanje, upravljanje nekretninama itd.

 

RENOVACIJA I NAMJEŠTANJE NEKRETNINE:

Iako ste mislili da se vaš san ostvario nakon što ste kupili ruševinu na romantičnom Jadranu, stvarnost ugrize kada počnete renovaciju. Već završene kuće također trebati obnovu ili jednostavno uređenje. Kada ste stotine kilometara daleko od kuće svojih snova, komuniciranje s lokalnim graditeljima i organiziranje arhitekata može, i u većini će slučajeva biti blizu katastrofe.
Možemo vam pomoći i s tim također, iako je većina građevinara zauzeta mjesecima unaprijed; na Vaš zahtjev, možemo vam pomoći u pronalaženju i dogovaranju izvođača i radova.

 

UPRAVLJANJE VAŠOM NEKRETNINOM:

Uvijek je lijepo imati nekoga tko brine o vašoj nekretnini dok ste na putu, bez obzira na to koristite li ju kao kuću za odmor ili za turistički najam.
Naše usluge upravljanja nekretninama uključuju:
- godišnji ugovori o održavanju
- opće održavanje
- usluge čišćenja
- usluge vrtlarstva
- iznajmljivanje Vaših nekretnina turistima

 

BROKER, tim agencije za nekretnine.