Broker - Hrvatska agencija za nekretnine

Pronađite savršenu nekretninu u Hrvatskoj

Izdvojene nekretnine

Split okolica - Iznimna turistička poslovna prilika

01 2022 148 Split area apartments seafront for sale Na prodaju
€ 3.300.000

Dvije potpuno novo opremljene i funkcionalne zgrade za svrhu turističkog najma...

Klikni za više

1447m² Površina 1212m² Zemljište 25 Soba/e 50m od mora

Omiš - Izvrsna pozicija u prvom redu do mora

001 4820 30 omis house first row to the_sea for sale Na prodaju
€ 480.000

Kuća na maloj litici na prvom redu do mora, područje Omiša...

Klikni za više

61m² Površina 1027m² Zemljište 2 Soba/e 20m od mora 1. red do mora

Šolta - Vila na 3 kata, uz more, na prodaju

01 2016 289 Solta house by the sea for sale Na prodaju
€ 815.000

Hrvatska nekretnina, otok Šolta. Vila na 3 kata, uz more....

Klikni za više

200m² Površina 700m² Zemljište 5 Soba/e 5m od mora 1. red do mora

Kastela - Nevjerojatna, potpuno obnovljena povijesna vila iz 1811.

01 2021 143 Kastela stone house swimming pool for sale Na prodaju
€ 850.000

Izvrsna kamena vila s bazenom u Kaštelima...

Klikni za više

240m² Površina 400m² Zemljište 4 Soba/e 50m od mora

Najnovije nekretnine

Split centar - Trosoban stan, blizina centra, na prodaju

01 2016 285 Split apartment 3rooms for sale Na prodaju
€ 280.000

Hrvatska nekretnina, Split, Meje. Prostrani trosobni stan, u blizini zapadne obale i strogog centra grada....

Klikni za više

80m² Površina - Zemljište 3 Soba/e - od mora

Rogoznica - Moderna vila, prvi red do mora

Villa_Rogoznica_001 Na prodaju
€ 1.190.000

Hrvatska nekretnina, Rogoznica, moderna vila prvi red do mora ...

Klikni za više

237m² Površina 411m² Zemljište 3 Soba/e 5 m od mora 1. red do mora

Lošinj - Renovirana kamena kuća uz more, na prodaju

01 4845 30 Island house for sale Na prodaju
€ 1.250.000

Hrvatska nekretnina, blizina otoka Lošinj. Renovirana kamena kuća u prvom redu do mora, obiteljski pansion...

Klikni za više

368m² Površina 505m² Zemljište 10 Soba/e 10 m od mora 1. red do mora

Split - Komforan dvosoban stan, na prodaju

01 2024 26 Split apartment for sale Na prodaju
€ 160.000

Hrvatska nekretnina, Split, Mertojak. Komforan stan, jugo-zapadne orijentacije, položen na 5. katu....

Klikni za više

69m² Površina 10m² Zemljište 2 Soba/e - od mora

Kupite nekretninu u Hrvatskoj

Broker agencija za nekretnine će vam pomoći da s lakoćom kupite nekretninu na Vama najpogodnijem i najzanimljivijem mjestu na hrvatskim otocima i obali. Imamo veliku bazu podataka apartmana, stanova, kuća, vila i zemljišta na prodaju u Dalmaciji. Pretražite naš web za najnovije ponude nekretnina na prodaju u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za kupnju kuće na hrvatskom otoku, apartmana u mirnom dalmatinskom mjestu, poslovnog prostora u Dalmaciji ili zemljišta za veću investiciju? Pogledajte našu ponudu nekretnina na prodaju u Hrvatskoj.

Naš je posao ne samo olakšati Vaš kontakt s vlasnikom nekretnine već i voditi Vas tijekom cijelog procesa kupnje od prvog posjeta naše web stranice do potpisivanja kupoprodajnog ugovora i uknjižbe. To uključuje organizaciju smještaja, rent-a-car-a i svega ostalog što biste mogli zatrebati kako biste brzo i jednostavno kupili nekretninu u Hrvatskoj.

Luksuzne vile Ciovo

 

Broker - Hrvatska agencija za nekretnine će vam pomoći kupiti vilu, kuću, stan ili zemljište na hrvatskoj obali i otocima!

Ako trenutačno niste pronašli odgovarajuću Hrvatsku nekretninu na našoj web stranici, slobodno nas kontaktirajte i naši agenti za nekretnine potražit će nekretninu po vašem specifičnom zahtjevu.

Ako kupljena kuća, stan ili poslovni prostor treba renovaciju, ili ako ste zainteresirani za ulaganja u Hrvatskoj, nudimo Vam stručnu pomoć u gradnji, opremanju i savjetovanju (nadzor gradnje, izrada projekta, prevođenje, dozvole, upravljanje troškovima itd.). Budući da je Hrvatska sve popularnija kao mediteranska destinacija za odmor (posebice Dalmacija), zanimanje za kupnju nekretnina u Hrvatskoj tj. nekretnine na obali, hrvatskim otocima ili u dalmatinskoj zagori se posljednjih godina naglo povećalo.

Nova Toskana, Hrvatska nudi iste visoke standarde stare Toskane - pravi mediteranski odmor, sunce, more, pijesak i prekrasni krajolik, bez gradske gužve, zbijenih velikih hotela ili neugodnih fast-food lanaca...

Hrvatsko tržište nekretnina prilično je dobro razvijeno. Hrvatska zemljišta i cijene hrvatskih kuća još uvijek su vrlo povoljne, osobito na dalmatinskim otocima gdje se nalaze tradicionalne građevine poput lijepih hrvatskih kamenih kuća. Također u prekrasnim hrvatskim povijesnim gradovima poput Dubrovnika, Hvara, Zadra ili Korčule postoje izvrsne nekretnine i prilike za kupnju vrhunskih nekretnina po povoljnim cijenama. Interes stranaca za kupnju nekretnina u Hrvatskoj, uključujući i male otoke, iznenada je porastao prije dvije godine. Do tada stranci nisu vjerovali da je ovo tržište vrijedno ulaganja u nekretnine.

Broker agencija za nekretnine pomoći će kupcima kuća za odmor ili investitorima pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj za rast kapitala i prihode od turističkog iznajmljivanja. Nudimo širok izbor novih apartmana i vila u cijeloj Hrvatskoj, nedavno izgrađenih i onih u planu. Uz to imamo i za prodaju starije hrvatske nekretnine, uključujući dalmatinske obiteljske kuće, apartmane i tradicionalno izgrađene stare kamene zgrade kao i pristupačne nekretnine za kupce nekretnina.

Broker agenti za nekretnine su stručnjaci za nekretnine u svim područjima Hrvatske. Imamo širok raspon vila na dalmatinskim otocima, apartmane u slikovitim starim gradovima, kuće u blizini kristalno čistog Jadrana, kuće ili bilo koju drugu vrstu nekretnine za razvoj u glavnim turističkim i mjestima za odmor u Hrvatskoj, uključujući Dubrovnik i Istru.

Pretražite našu bazu nekretnin ili nas izravno kontaktirajte i opišite Vašu željenu nekretninu u Hrvatskoj.

 Luxury Split Croatia

 

USLUGE PRI KUPNJI NEKRETNINE:

Najvažnija stvar za kupnju nekretnina u Hrvatskoj je gdje početi.
Broker agencija za nekretnine postala je tijekom proteklog desetljeća jedna od najvećih i najuglednijih agencija u Hrvatskoj, usredotočivši se na strance koji kupuju u ovoj prekrasnoj zemlji.
Obuhvaćajući veliko područje cijele Dalmacije, kontinentalno područje od Rijeke do Dubrovnika i sve otoke, napravili smo strateška partnerstva s drugim istaknutim agencijama za promet nekretninama, pružajući najbolji uvid u ponudu nekretnina na većini teritorija Hrvatske.
Nakon prvog kontakta putem e-pošte i pretraživanja više od nekoliko tisuća nekretnina koje možete pronaći na našim web stranicama, preporučamo posjet Hrvatskoj, tijekom kojeg će te posjetiti nekretnine po vašem izboru i imati usluge koje uključuju:
- prijevoz iz zračne luke Split
- smještaj
- najam auta
- pregled tržišta
- više od 3000 nekretnina za pregled
- pravni savjeti i pomoć dvaju odvjetnika koji rade u okviru agencije, koji se nalaze u sklopu cjelokupnog postupka kupnje
- pomoć pri pregovorima
- raspon opcija za podršku nakon prodaje - uređenje, opremanje, upravljanje nekretninama itd.

 

RENOVACIJA I NAMJEŠTANJE NEKRETNINE:

Iako ste mislili da se vaš san ostvario nakon što ste kupili ruševinu na romantičnom Jadranu, stvarnost ugrize kada počnete renovaciju. Već završene kuće također trebati obnovu ili jednostavno uređenje. Kada ste stotine kilometara daleko od kuće svojih snova, komuniciranje s lokalnim graditeljima i organiziranje arhitekata može, i u većini će slučajeva biti blizu katastrofe.
Možemo vam pomoći i s tim također, iako je većina građevinara zauzeta mjesecima unaprijed; na Vaš zahtjev, možemo vam pomoći u pronalaženju i dogovaranju izvođača i radova.

 

UPRAVLJANJE VAŠOM NEKRETNINOM:

Uvijek je lijepo imati nekoga tko brine o vašoj nekretnini dok ste na putu, bez obzira na to koristite li ju kao kuću za odmor ili za turistički najam.
Naše usluge upravljanja nekretninama uključuju:
- godišnji ugovori o održavanju
- opće održavanje
- usluge čišćenja
- usluge vrtlarstva
- iznajmljivanje Vaših nekretnina turistima

 

BROKER, tim agencije za nekretnine.