Broker - Hrvatska agencija za nekretnine

Pronađite savršenu nekretninu u Hrvatskoj

Izdvojene nekretnine

Kastela - Nevjerojatna, potpuno obnovljena povijesna vila iz 1811.

01 2021 143 Kastela stone house swimming pool for sale Na prodaju
€ 850.000

Izvrsna kamena vila s bazenom u Kaštelima...

Klikni za više

240m² Površina 400m² Zemljište 4 Soba/e 50m od mora

Šibenik - Izvanredna moderna vila s bazenom

18 2022 126 Rogoznica Villa swimming pool for sale Na prodaju
€ 600.000

Super moderna vila s panoramskim pogledom, u blizini Šibenika...

Klikni za više

239m² Površina 696m² Zemljište 4 Soba/e 700m od mora

Rogoznica - Prekrasna vila s bazenom i pogledom na more

01 2022 117 Rogoznica area villa swimming pool sea view for sale Na prodaju
€ 700.000

Prekrasna vila s beskonačnim bazenom i pogledom na more, Rogoznica...

Klikni za više

250m² Površina 460m² Zemljište 5 Soba/e 50m od mora

Brač - Stambeno-poslovna zgrada, 50 metara od mora

001 Brac villa hotel sea view for sale Na prodaju
€ 590.000

Hrvatska nekretnina, Stambeno poslovna zgrada, 50 metara od mora, otok Brač ...

Klikni za više

679m² Površina 1102m² Zemljište 13 Soba/e 50m od mora

Najnovije nekretnine

Rogoznica - Novo sagrađena apartmanska kuća na 4 kata , 70 m od mora

05 2022 14 villa near rogoznica Na prodaju
€ 575.000

Hrvatska nekretnina, Rogoznica. Novo sagrađena apartmanska kuća na 4 kata , 70 m od mora. Kuća ima 5 opremljenih...

Klikni za više

363m² Površina 539m² Zemljište 7 Soba/e 70 m od mora

Trogir - Četiri moderne vile s bazenom, na prodaju

001 Na prodaju
€ 1.000.000

Hrvatska nekretnina, blizina Trogira. Planovi omogućuju izgradnju 4 vrhunske moderne vile, svaka s privatnim...

Klikni za više

162m² Površina 549m² Zemljište 3 Soba/e 10 m od mora 1. red do mora

Omiš - Zemljište s dozvolom i pogledom na more, prodaja

01 2019 30 Omis Land plot sea view for sale Na prodaju
€ 160.000

Hrvatska nekretnina, Omiška rivijera. Zemljište sa građevinskom dozvolom i pogledom na more....

Klikni za više

- Površina 543m² Zemljište - Soba/e 250 m od mora

Split centar - Novouređen apartment, na prodaju

01 2018 44 Apartment Split center Na prodaju
€ 130.000

Hrvatska nekretnina, grad Split (Varoš), novouređen apartman...

Klikni za više

49m² Površina - Zemljište 2 Soba/e - od mora

Kupite nekretninu u Hrvatskoj

Broker agencija za nekretnine će vam pomoći da s lakoćom kupite nekretninu na Vama najpogodnijem i najzanimljivijem mjestu na hrvatskim otocima i obali. Imamo veliku bazu podataka apartmana, stanova, kuća, vila i zemljišta na prodaju u Dalmaciji. Pretražite naš web za najnovije ponude nekretnina na prodaju u Hrvatskoj.

Zainteresirani ste za kupnju kuće na hrvatskom otoku, apartmana u mirnom dalmatinskom mjestu, poslovnog prostora u Dalmaciji ili zemljišta za veću investiciju? Pogledajte našu ponudu nekretnina na prodaju u Hrvatskoj.

Naš je posao ne samo olakšati Vaš kontakt s vlasnikom nekretnine već i voditi Vas tijekom cijelog procesa kupnje od prvog posjeta naše web stranice do potpisivanja kupoprodajnog ugovora i uknjižbe. To uključuje organizaciju smještaja, rent-a-car-a i svega ostalog što biste mogli zatrebati kako biste brzo i jednostavno kupili nekretninu u Hrvatskoj.

Luksuzne vile Ciovo

 

Broker - Hrvatska agencija za nekretnine će vam pomoći kupiti vilu, kuću, stan ili zemljište na hrvatskoj obali i otocima!

Ako trenutačno niste pronašli odgovarajuću Hrvatsku nekretninu na našoj web stranici, slobodno nas kontaktirajte i naši agenti za nekretnine potražit će nekretninu po vašem specifičnom zahtjevu.

Ako kupljena kuća, stan ili poslovni prostor treba renovaciju, ili ako ste zainteresirani za ulaganja u Hrvatskoj, nudimo Vam stručnu pomoć u gradnji, opremanju i savjetovanju (nadzor gradnje, izrada projekta, prevođenje, dozvole, upravljanje troškovima itd.). Budući da je Hrvatska sve popularnija kao mediteranska destinacija za odmor (posebice Dalmacija), zanimanje za kupnju nekretnina u Hrvatskoj tj. nekretnine na obali, hrvatskim otocima ili u dalmatinskoj zagori se posljednjih godina naglo povećalo.

Nova Toskana, Hrvatska nudi iste visoke standarde stare Toskane - pravi mediteranski odmor, sunce, more, pijesak i prekrasni krajolik, bez gradske gužve, zbijenih velikih hotela ili neugodnih fast-food lanaca...

Hrvatsko tržište nekretnina prilično je dobro razvijeno. Hrvatska zemljišta i cijene hrvatskih kuća još uvijek su vrlo povoljne, osobito na dalmatinskim otocima gdje se nalaze tradicionalne građevine poput lijepih hrvatskih kamenih kuća. Također u prekrasnim hrvatskim povijesnim gradovima poput Dubrovnika, Hvara, Zadra ili Korčule postoje izvrsne nekretnine i prilike za kupnju vrhunskih nekretnina po povoljnim cijenama. Interes stranaca za kupnju nekretnina u Hrvatskoj, uključujući i male otoke, iznenada je porastao prije dvije godine. Do tada stranci nisu vjerovali da je ovo tržište vrijedno ulaganja u nekretnine.

Broker agencija za nekretnine pomoći će kupcima kuća za odmor ili investitorima pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj za rast kapitala i prihode od turističkog iznajmljivanja. Nudimo širok izbor novih apartmana i vila u cijeloj Hrvatskoj, nedavno izgrađenih i onih u planu. Uz to imamo i za prodaju starije hrvatske nekretnine, uključujući dalmatinske obiteljske kuće, apartmane i tradicionalno izgrađene stare kamene zgrade kao i pristupačne nekretnine za kupce nekretnina.

Broker agenti za nekretnine su stručnjaci za nekretnine u svim područjima Hrvatske. Imamo širok raspon vila na dalmatinskim otocima, apartmane u slikovitim starim gradovima, kuće u blizini kristalno čistog Jadrana, kuće ili bilo koju drugu vrstu nekretnine za razvoj u glavnim turističkim i mjestima za odmor u Hrvatskoj, uključujući Dubrovnik i Istru.

Pretražite našu bazu nekretnin ili nas izravno kontaktirajte i opišite Vašu željenu nekretninu u Hrvatskoj.

 Luxury Split Croatia

 

USLUGE PRI KUPNJI NEKRETNINE:

Najvažnija stvar za kupnju nekretnina u Hrvatskoj je gdje početi.
Broker agencija za nekretnine postala je tijekom proteklog desetljeća jedna od najvećih i najuglednijih agencija u Hrvatskoj, usredotočivši se na strance koji kupuju u ovoj prekrasnoj zemlji.
Obuhvaćajući veliko područje cijele Dalmacije, kontinentalno područje od Rijeke do Dubrovnika i sve otoke, napravili smo strateška partnerstva s drugim istaknutim agencijama za promet nekretninama, pružajući najbolji uvid u ponudu nekretnina na većini teritorija Hrvatske.
Nakon prvog kontakta putem e-pošte i pretraživanja više od nekoliko tisuća nekretnina koje možete pronaći na našim web stranicama, preporučamo posjet Hrvatskoj, tijekom kojeg će te posjetiti nekretnine po vašem izboru i imati usluge koje uključuju:
- prijevoz iz zračne luke Split
- smještaj
- najam auta
- pregled tržišta
- više od 3000 nekretnina za pregled
- pravni savjeti i pomoć dvaju odvjetnika koji rade u okviru agencije, koji se nalaze u sklopu cjelokupnog postupka kupnje
- pomoć pri pregovorima
- raspon opcija za podršku nakon prodaje - uređenje, opremanje, upravljanje nekretninama itd.

 

RENOVACIJA I NAMJEŠTANJE NEKRETNINE:

Iako ste mislili da se vaš san ostvario nakon što ste kupili ruševinu na romantičnom Jadranu, stvarnost ugrize kada počnete renovaciju. Već završene kuće također trebati obnovu ili jednostavno uređenje. Kada ste stotine kilometara daleko od kuće svojih snova, komuniciranje s lokalnim graditeljima i organiziranje arhitekata može, i u većini će slučajeva biti blizu katastrofe.
Možemo vam pomoći i s tim također, iako je većina građevinara zauzeta mjesecima unaprijed; na Vaš zahtjev, možemo vam pomoći u pronalaženju i dogovaranju izvođača i radova.

 

UPRAVLJANJE VAŠOM NEKRETNINOM:

Uvijek je lijepo imati nekoga tko brine o vašoj nekretnini dok ste na putu, bez obzira na to koristite li ju kao kuću za odmor ili za turistički najam.
Naše usluge upravljanja nekretninama uključuju:
- godišnji ugovori o održavanju
- opće održavanje
- usluge čišćenja
- usluge vrtlarstva
- iznajmljivanje Vaših nekretnina turistima

 

BROKER, tim agencije za nekretnine.