O nama

Poštovani posjetitelji,

Broker je jedna od vodećih hrvatskih agencija za promet nekretninama s više od 25 godina iskustva. Posljednjih godina naše poslovanje znatno je poraslo, a naša agencija zapošljava 20 mladih ljudi, od kojih većina govori barem jedan strani jezik.

Naš glavni ured nalazi se u Splitu, dalmatinskom gradu poznate povijesti i raskrižju trgovačkih ruta. Imajući međunarodnu zračnu luku koja nudi izravne letove za većinu europskih metropola, manje od pola sata od našeg ureda, vrlo je pogodno za naše klijente za koje organiziramo inspekcijska putovanja, uključujući: Smještaj, najam automobila i druge usluge po potrebi.

NAŠ URED:

Split, Obala hrvatskog narodnog preporoda 6, tel/fax 385 21 541 000


Main office   Main office   Main office


Od svibnja 2006., kroz zračnu luku Split, nekretnine u Hrvatskoj su lako pristupačne zahvaljujući uvođenju low cost letova poput Easy Jet, WizzAir i German Wings.

"Broker-Grupa" je aktivna u svim segmentima poslovanja nekretninama: kuće, zemljišta, stanovi, poslovni prostori, kupnja, prodaja i zakup. Osim našeg glavnog ureda u Splitu, imamo urede na otoku Hvaru i otoku Braču; Obje vrlo popularne turističke destinacije u velikoj potražnji onih koji žele kupiti nekretninu s dobrom vrijednosti na mediteranskom otoku.

Također imamo najbolji izbor investicijskih mogućnosti na hrvatskoj obali. Te se ponude kreću od zemljišnih parcela s dozvolama za izgradnju stanova, vila ili hotela do malih otoka na prodaju. Vrijedno je spomenuti i zemljišta za izgradnju velikih poslovnih centara u Splitu i Zagrebu. Mnogi privatni hoteli i off-plan projekti također su uvijek dostupni putem naše agencije.

"Hrvatska je otkriće tokom ljeta, svatko od čitatelja Sunday Timesa do pismoznanaca Lonely Planeta odabiru Hrvatsku za njihov broj jedan, apsolutni favorit za mediteranski bijeg. Ali čak i ako ste je posjetili u proteklih godinu ili dvije,  malo je vjerojatno da ste sve vidjeli i iskusili"
:: Ljeto u Hrvatskoj, The Sunday Times, 12. veljače 2006


Za transfere do nekretnina imamo dostupno:
- Jeep Grand Cherokee
- Mercedes Viano VIP 5 + 1
- Rivijera 3350
- Robinson 44

Jeep Grand Cherokee SRT8   Mercedes Viano VIP   Riviera 3350   Robinson 44
Također možemo organizirati i sva druga prijevozna sredstva prema želji.

BROKER - Vaš partner za nekretnine u Hrvatskoj
tel:++385 21 541 000, fax:++385 21 541 008